آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۱۶۱۶
رئیس دانشگاه آزاد گرگان:

استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی در دانشگاه آزاد گلستان گسترش یابد

رئیس دانشگاه آزاد گرگان خواستار استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی در دانشگاه آزاد استان گلستان شد.
استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی در دانشگاه آزاد گلستان گسترش یابد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید علی طاهری،  رئیس دانشگاه آزاد گرگان  در جلسه شواری اطلاع رسانی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان که به میزبانی واحد گرگان برگزار شد، با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی دقیق، صحیح و سریع گفت: از مدیران و مسئولان روابط عمومی واحد‌های استان انتظار می‌رود نسبت به راهبرد دانشگاه آزاد اسلامی در بهره‌گیری از پیام رسان‌های داخلی پیشگام باشند.
 
طاهری ورود به عرصه‌های جدید اطلاع‌رسانی را ضروری دانست و بیان کرد: در عین حال هنوز بخشی از مخاطبان از روش‌های معمول اطلاع رسانی برای کسب اطلاع از برنامه‌های مختلف دانشگاه استفاده می‌کنند و فعالیت در عرصه‌های جدید نباید موجب غفلت از آن‌ها باشد.
 
حسین عجم نوروزی، رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان نیز با اشاره به ضرورت اطلاع رسانی روابط عمومی‌های واحد‌های استان از طریق پیام‌رسان‌های داخلی خاطرنشان کرد: واحد‌های استان هرچه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کانال‌های پیام رسان خود در شبکه‌های داخلی اقدام کنند تا با کمک به شکسته شدن انحصار پیام رسان‌های خارجی، به موجب فرمایشات رهبر معظم انقلاب در حمایت از تولیدات داخلی، اقدام عملی انجام داده باشیم. 
 
در ادامه این جلسه مسئولان روابط عمومی به بیان نظرات خود پرداخته و مقرر شد تا واحد‌های استان از پیام رسان سروش استفاده کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار