کد خبر:۶۸۱۸۶۱

فضاسازی رسانه‌های غرب علیه شاهدان حمله «دوما» صدای روسیه را درآورد

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از فضاسازی رسانه‌های غرب علیه شاهدان سوری حمله اخیر «دوما» که گفته بودند ادعای استفاده از حمله شیمیایی در این شهر دروغین بوده است، به شدت انتقاد کرد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ماریا زاخارووا» در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «روسیا ۱» ضمن انتقاد از رفتار غیراخلاقی خبرنگاران غربی در قبال شاهدان سوری حمله شیمیایی اخیر در «دوما» منطقه «غوطه شرقی» سوریه، قول داد که به زودی نام این خبرنگاران را در نزدیک‌ترین کنفرانس خبری خود فاش کند.

بنا به گفته زاخارووا، یکی از خبرنگاران «آی. تی وی» از شاهدان این حمله سؤال کرد که چه مبلغی برای شرکت در کنفرانس خبری دریافت کرده است و این در حالی است که خبرنگار «بی. بی. سی» مدعی شد که یک پسر بچه ۱۲ ساله به نام «حسن دیاب» که در کنفرانس خبری شرکت کرده بود، از «آسیب روانی» رنج می‌برده است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه توضیح داد: «خبرنگارانی که اولاً سالهاست که از فرضیه‌ای درباره دموکراسی و سپس تصاویر کودکان بهره‌برداری می‌کنند-هم‌اکنون بعد از آنکه کودکی به لاهه آورده می‌شود، درباره آسیب روانی اون سؤال می‌پرسند. من نام این خبرنگاران را پیدا کرده‌ام، آن‌ها فقط انگلیسی نیستند بلکه هلندی نیز هستند».

وی ادامه داد: «در کنفرانس خبری بعدی، نام آن خبرنگاران را به شما نشان می‌دهم، ما تصاویر را بازسازی می‌کنیم و اینکه چطور آنها، آن سوری‌ها را "مسموم" کرده‌اند: آن‌ها می‌گویند که سوری‌ها با مواد شیمیایی مسموم شده‌اند، اما نشان می‌دهیم که واقعاً چه کسی آن‌ها را "مسموم" کرده است. آن‌ها دقیقاً توسط آن خبرنگاران انگلیسی که مقابلشان نشسته‌اند و آن‌ها را به سخره گرفته‌اند، مسموم شده‌اند».

این دیپلمات روس در سؤالی خطاب به این خبرنگاران گفت: «دوست دارم از این خبرنگاران بپرسم: وقتی ۶ یا هفت سال پیش خواستار "بهار عربی" در خاورمیانه و شمال آفریقا شدید، به آسیب‌های روانی که به کودکانی که هنوز متولد نشده‌اند، وارد می‌آمد، فکر کرده بودند؟»

اوایل روز پنجشنبه هفته گذشته، هیأت‌های نمایندگی روسیه و سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی برای یک جلسه‌ای در خصوص حمله شیمیایی ۷ آوریل در شهر سوری دوما گرد هم آمده بودند.

به منظور اثبات این مسئله که ویدئو «کلاه سفید‌ها» که اساس حملات موشکی ۱۴ آوریل به سوریه بود، طراحی شده بود، ۱۷ شاهد در این جلسه حاضر شدند که این شاهدان از دوما بودند و شامل پرسنل بخش پزشکی بودند که توضیح دادند دقیقاً در روز حمله شیمیایی چه رخ داد و ثابت کردند که این مواد شیمیایی ساختگی بوده است و بعد در اختیار رسانه‌ها قرار گرفت.

این شاهدان ماجرا در گفت‌وگو با مسئولان وزارت دفاع روسیه گفته بودند که حمله شیمیایی در دوما دروغ بوده است و پزشکان تأکید کردند که خبری از حمله شیمیایی نبوده است.

در تاریخ ۱۴ آوریل، آمریکا، انگلیس و فرانسه با نسبت دادن حمله شیمیایی دوما به دولت سوریه، حملات موشکی را به مواضع دولت سوریه انجام دادند و بیش از یکصد موشک به سمت اهداف دمشق شلیک کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار