کد خبر:۶۸۲۲۱۳
امروز؛

فینال مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی در دانشگاه فردوسی برگزار می‌شود

دو تیم «ساتراپ» و «ندا»، امروز در مرحله نهایی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان خراسان رضوی «نشان خواجه نصیرالدین طوسی» به عنوان فینالیست‌های این دوره از مسابقات در دانشگاه فردوسی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، روز سوم مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران دیروز در تالار دکتر سعادت دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد و در این روز ۴ تیم طی دو مناظره با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در نخستین مناظره دو تیم «علوم سیاسی» به عنوان گروه موافق و «ساتراپ» به عنوان گروه مخالف با موضوع «کتک زدن کودک گاهی می‌تواند در تربیت او اثر مثبت داشته باشد.»، با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه «ساتراپ» با کسب ۳۶۰ امتیاز در برابر ۳۱۸ امتیاز گروه «علوم سیاسی» برنده مناظره شدند.

در مناظره دوم نیز دو تیم «سایه» به عنوان گروه موافق و «ندا» به عنوان گروه مخالف با موضوع «نظام جمهوری اسلامی ایران، نظامی دموکراتیک و مبتنی و خواست واقعی مردم است» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه «ندا» با کسب ۳۰۳ امتیاز در برابر ۳۰۲ امتیاز تیم «سایه» به مرحله بعد راه یافت.

دو تیم «ساتراپ» و «ندا»، ۱۱ اردیبهشت ماه در مرحله نهایی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان خراسان رضوی "نشان خواجه نصیرالدین طوسی" به عنوان فینالیست‌های این دوره از مسابقات با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

همچنین دو تیم «سایه» و «علوم سیاسی» نیز به منظوره تعیین رده بندی این مسابقات با یکدیگر مناظره خواهند  داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار