به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، این روزها یکی از اخباری که ذهن مردم را به خود درگیر کرده است، مسئله فیلترینگ پیام رسان تلگرام است. این مسئله در حالی به یکی از مسائل مهم کشور تبدیل شده است که به نظر می رسد این دغدغه ی موهومی به شکل برنامه ریزی شده به مردم تحمیل شده است.
چندی پیش به دستور قضایی تلگرام فیلتر شد و از آب پس رئیس جمهور کشور با بیان های متفاوتی با این اقدام مخالفت کرده است. دکتر روحانی درحالی خود را مخالف فیلتر تلگرام معرفی کرده است که طبق اخبار منتشر شده از زبان دیگر مسئولان، خود ایشان دستور مهیا کردن مقدمات فیلتر را پیشنهاد کرده است. این اقدامات متناقض سبب شده است تا شائبه ساختن جنگ روانی توسط دولت برای پوشش دادن به ناکارآمدی دولت در بخش های سیاسی و اقتصادی، تقویت شود.
یقینا همگی معتقدند مشکل اصلی مردم امروزه نه پیام رسان، بلکه اقتصاد و معیشت است. این روزها سیاست دولت در دیپلماسی به شکست انجامیده و همچنین در بخش اقتصادی با رکود بی سابقه، تعطیلی کارخانجات و ارزش پول مردم کشور به طور لحظه ای مواجه ایم. لذا به نظر می رسد رسیدگی به اقتصاد کشور امری بسیار مهم تر از رسیدگی به فیلتر تلگرام است. این سئوال مطرح می شود که اگر دولت به دنبال احقاق حقوق ملت است ، حق اصلی مردم داشتن وضعیت معیشت مطلوب است یا داشتن تلگرام!؟
دانشجویان توئیتری خراسان شمالی در فضای مجازی به این جنگ روانی پاسخ داده اند و از دولت خواسته اند به جای پرداختن به مسائل حاشیه ای، به دغدغه واقعی مردم بپردازد. در ادامه به بخشی از این واکنش ها اشاره می کنیم.
کاربر علیرضا نجف زاده در واکنش به این حواشی نوشت: #تلگرام#دغدغه #بی_دغدغه_ها
ملت در گرداب های گرانی غرق می شوند؛ ولی مسول مربوطه دغدغه اش #فیلتر یارفع فیلتر تلگرام است. دارن یواش یواش ...
امیر خلجی ضمن اعتراض به جا به جایی مسائل ریز و بی اهمیت با مشکلات اساسی کشور نوشت: همیشه از این می ترسیدم که همه چی جا به جا بشه، که فک کنم الان شده.
افراد بزرگ کشور ( اقای رییس جمهور ) درگیر مسائل ریز و بچه گانه ای مثل #تلگرام شدن و دارن ملت رو بازی میدن...
مردم عادی هم درگیر مسائل بزرگی چون #اقتصاد وسیاست و #اشتغال و ارز و طلا و .... شدن.
#حاشیه
مهدی علیپور با اشاره به مشکلاتی که دولت باید به آنها بپردازد، نوشت: روحانی گفته فیلتر تلگرام تقصیر دولت نیست، قبول؛ ولی میشه مشکل بیکاری، اعتیاد، رکود، دلار ۷۰۰۰ تومانی وهزار تا درد این جامعه رو بگید تقصیر کیه؟
اصلا اون ۹۵۵۰۰۰ هزار شغلی که قرار بود، ایجاد کنه چی شد؟ مردم آگاه باشید با برجام خرتان کردند با تلگرام خامتان، تا خوابتان نکردند بیدار شوید!
عبدالله صالحی با انتقاد از بازی رسانه ای راه افتاده توسط دولت که با هدف پنهان کردن مشکلات شکل گرفته است، نوشت: حکایت #فیلتر_تلگرام و #دولت شده حکایت #بازی پلیس خوب و بد! از #توافق پنهانی تا #مخالفت علنی! تو این بازی هم #جامعه که در نقش #متهم هستن حواسشان نیست #دلار بازهم مرزشکن شد! #برجام نافرجام نابود شد. #تحریم چندبرابر شد! آقایون کودک درونشان خیلی فعال شده است خوب بازی می کنند! #فیلتر_تلگرام #دلار
کاربر مهدی الاهیان نیز با زبانی طنز از این رویداد انتقاد کرد و نوشت: بانه که اوضاش کیشمیشیه. دلار۷۰۰۰تومن روردکرد. سکه۲میلیون شد. تلگرام که درش گِل گرفته شد. برجامم هوا شد. همش هم میگه, می خواستیم کار کنیم اما نگذاشتند.
بهنام صادقی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری نوشت: اقتصاد و نفوذ ...اقتصاد... ، محور سخنانیست که طی این سالها از زبان رهبری شنیده ایم. اما چرا دولت یکبار برای مسائل معیشتی که حقی به مراتب بالاتر از تلگرام برای مردم است بیانیه صادر نکرد؟ آیا تلگرامو بلد کردن که برجام دیگر... #دولت_ذلت #آقا_تنها_نیست
کاربر جواد با کنایه به سخنان دکتر روحانی نوشت: دولت به جای پرداختن به تلگرام و حواشی مربوط، به مشکلات واقعی مردم بپردازد. آقای روحانی، مردم درصورتی نفس می کشند که معیشت درستی داشته باشند.
بیان این دغدغه ها از سمت دانشجویان نشانه آن است که دست افرادی که می خواهند با ایجاد حواشی ، تمرکز مردم را از سمت مطالبات به حق اقتصادیشان پرت کنند ، رو است و از دولت انتظار می رود تمام همت خود را بر روی مشکلات معیشتی مردم متمرکز کند تا کشور بتواند به زودی طعم شیرین عدالت اقتصادی را بچشد.