آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۶۸۴

استاندار همدان: فرهنگ خودنظارتی باید در بازار تقویت شود

استاندار همدان گفت هر شهروند و کارمند دولتی باید خود را ناظر بازار بداند؛ با نهادینه شدن فرهنگ خودنظارتی، نیازی به برخوردهای سلبی نیست.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید ملانوری شمسی روز چهارشنبه در بازدید از اداره کل تعزیرات حکومتی استان بر ضرورت توجه تعزیرات حکومتی به مولفه تنظیم‌گری تاکید کرد و گفت: تعزیرات حکومتی از برخورد صرف، دوری و نهاد تنظیم‌گر باشد.

استاندار همدان با بیان اینکه اگر یک تولیدکننده با مشقت تولید کند و توزیع‌کننده نیز با سختی عمل کند اما ناظر بازار بدون درک شرایط فقط برخورد کند، این چرخه نتیجه‌بخش نخواهد بود، گفت: تنها راه موفقیت، همکاری و هم‌افزایی بین اجزای زنجیره اقتصادی است.

وی افزود: ما باید از پاک‌کردن صورت مساله بپرهیزیم و به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات باشیم بنابراین تعزیرات باید نقش تنظیم‌گر ایفا کند و نه صرفا نهاد برخوردکننده و نگاه خشن به تعزیرات باید با کار رسانه‌ای و فرهنگی اصلاح شود.

ملانوری شمسی با تأکید بر ضرورت افزایش نشاط در بین فعالان بازار، بیان کرد: ایجاد روحیه مثبت در تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان، ناظران و مردم، یکی از ارکان اصلی موفقیت در حوزه بازار است.

استاندار همدان همچنین اعتماد عمومی را رکن اصلی اقدامات مدیریتی دانست و گفت: بدون این اعتماد، هیچ سیاست اقتصادی یا نظارتی موفق نخواهد شد و باید با شفافیت و تعامل، این اعتماد را تقویت کنیم.

ملانوری شمسی با اشاره به لزوم نقش‌آفرینی رسانه‌ها و نهادهای فرهنگی، افزود: فرهنگ‌سازی، اطلاع‌رسانی و آموزش عمومی از ابزارهای ضروری برای تغییر نگاه مردم به نهادهای نظارتی از جمله تعزیرات است برهمین اساس رسانه‌ها، دانشگاه‌ها، نهادهای فرهنگی، آموزش و پرورش و سازمان‌های مردم‌نهاد باید در این زمینه فعال باشند.

وی با بیان اینکه در بازدید انجام‌شده مشخص شد که با وجود بیش از ۸۰ هزار واحد صنفی در استان، میزان تخلفات قابل توجه نیست افزود: با این حال باید نگاه جامعه نسبت به نهادهای نظارتی، حمایت‌گرانه و نه تهدیدآمیز باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار