کد خبر:۶۸۴۲۰۶

جاده چالوس از ساعت ۱۴ امروز یک طرفه می‌شود

مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور از یک طرفه شدن محور چالوس از مازندران به سمت تهران از بعدازظهر امروز خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور درخصوص  آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور اعلام کرد: در حال حاضر در شرایط ترافیکی جاده‌های کشور مشکل خاصی مشاهده نمی‌شود و کلیه محورهای مواصلاتی ترافیکی روان دارند.

در اکثر محورهای استان کرمانشاه و محور سبزوار- نیشابور در استان خراسان رضوی بارش باران دیده می شود. تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ امروز از محور کرج به سمت چالوس ممنوع بوده و از ساعت ۱۷ نیز تردد وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران یک طرفه می‌شود. همچنین درصورت تغییر این برنامه، اطلاع‌رسانی دقیقی در ساعات آتی انجام خواهد شد.

بر اساس این گزارش همچنین تردد موتورسیکلت تا ساعت ۶ صبح فردا شنبه ۲۲ اردیبهشت از محورهای کرج-چالوس، هراز ، فیروزکوه و محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است. تردد کلیه کامیون ها و کامیونت ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسد شدنی نیز از ساعت ۸ الی ۲۴ امروز جمعه از محور هراز ممنوع است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار