کد خبر:۶۸۴۲۰۷
رحیم‌پور ازغدی:

تفقه در دین از راه‌های تقويت ايمان است

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تفقه و فهم دین انسان‌ها را واقع‌بین می‌کند، هرگاه انسانی مفهوم دین را درک کرد، سبک زندگی‌اش تغییر کرده و رنگ و بوی الهی و خدایی می‌گیرد.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ویژه برنامه بزم اندیشه که پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه به همت موسسه جوانان آستان قدس رضوی و با حضور جمعی از دانشجویان انجمن اسلامی دانشگاه سمنان در حسینیه سادات رضوی برگزار شد، به معرفت دینی و خودسازی اشاره کرد و گفت: امیرالمومنین علی (ع) در نهج البلاغه خطاب به فرزندش امام حسن مجتبی (ع) فرمودند: «وتفقه فی الدین» یعنی به دنبال فهم دین حرکت کن.


رحیم پور ازغدی بیان کرد: تفقه و فهم دین انسان‌ها را واقع‌بین می‌کند، هرگاه انسانی مفهوم دین را درک کرد، سبک زندگی‌اش تغییر کرده و رنگ و بوی الهی و خدایی می‌گیرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ایمان و عمل صالح را یکی از نشانه‌های فهم درست دین دانست و افزود: خداوند در سوره عصر می‌فرماید انسان‌ها در خسران و زیان‌اند مگر آنکه به خدای یگانه ایمان آورند، عمل صالح انجام دهند و در این را صبور باشند.

وی ادامه داد: در جای دیگری از قرآن می‌خوانیم: «آن‌هایی که تمام سرمایه خود را برای منافع دنیایی هزینه کرده‌اند، وقتی به جهان آخرت می‌روند در رنج و عذاب هستند».

رحیم پور ازغدی به خودسازی اشاره کرد و گفت: انسان‌ها باید با تقویت نفس در مشکلات مادی و معنوی و اخلاقی شکست ناپذیر شوند. امام علی (ع) می‌فرمایند: «نفس‌ات را جوری تربیت کن که در تمام مسائل زندگی، فردی و اجتماعی تنها به خداوند تکیه کنی. رابطه ات با خداوند را تقویت کن»

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: بسیاری از ما زمانی که در سختی گرفتار می‌شویم انسان‌های مومنی می‌شویم و از درگاه خداوند طلب کمک و یاری می‌کنیم، اما زمانی که مشکلاتمان برطرف می‌شود، دوباره خدا را از یاد خواهیم برد، این در حالی است که انسان باایمان نباید این گونه باشد.


وی در پایان تصریح کرد: خداوند پناهگاه مطمئنی است؛ هیچ‌گاه اعتمادتان را به خدا از دست ندهید، چرا که خداوند تنها یاور بندگان در تمامی لحظات زندگی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار