کد خبر:۶۸۴۵۹۳
مدیرکل بیمه بیکاری وزارت کار:

کارگروه‌های ملی وضعیت بنگاه‌ها را بررسی می‌کنند

مدیر کل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار درباره شناسایی ۱۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار، گفت: این بنگاه‌ھا عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش، تعویق در پرداخت حقوق کارگران، مشکل در فروش محصول، تجھیزات فرسوده و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مشکلات اقتصادی یک امر غیر طبیعی نیست. اما نیاز است تا با همکاری همه دستگاه‌ها این مشکلات برطرف شود.

وی در برنامه «تیتر امشب» با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تسھیل و رفع موانع تولید در استانھا به ریاست استاندار افزود: با تشکیل کارگروه ملی تسھیل و رفع موانع تولید در کشور و کارگاهھای استانی، مدت زمان رسیدگی به وضعیت بنگاهھای اقتصادی مشکل دار کاهش یافته است. یاوری درباره آمار‌های منتشر شده مبنی بر شناسایی ١۴۰۰ بنگاه اقتصادی مشکل دار گفت: در این خصوص کارگروهھای رفع موانع تولید در سطح استانی و ملی تشکیل شده است تا مشکلات بنگاهھای شناسایی شده در هر استان در سطوح ملی و استانی بررسی شود.

وی گفت: این مشکلات در دو قسمت درون سازمانی و برون سازمانی قابل بررسی است.

یاوری افزود: این بنگاهھای اقتصادی عمدتاً با مشکلاتی از جمله سرمایه در گردش، تعویق در پرداخت حقوق کارگران، مشکل در فروش محصول، تجھیزات فرسوده و عدم توانایی رقابت در بازار مواجه هستند. به این مشکلات باید رکود، تحریم و قوانین دست و پا گیر را هم اضافه کرد.

وی با اشاره به حمایت از نیروی کار گفت: توانمند سازی بنگاه‌ها در جھت صیانت از نیروی کار و پایداری از تولید و حمایت از کارآفرینان در دستور کار همیشگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار دارد و اقداماتی هم انجام شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار