آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۸۲۸

ماموریت ویژه به نوبخت، حجتی و شریعتمداری/ کالاهای اساسی را ذخیره کنید

معاون اول رئیس جمهور به وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان برنامه و بودجه برای تامین ذخایر مطمئن کالا‌های اساسی ماموریت داد.
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، جلسه ستاد تنظیم بازار عصردیروز و در آستانه ماه مبارک رمضان به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. اسحاق جهانگیری در این جلسه بر لزوم مدیریت جدی و دقیق عرضه کالا‌های مورد نیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط ویژه ماه مبارک رمضان و برنامه‌های خاصی که مردم در ماه ضیافت الهی دارند، لازم است اقلام و کالا‌ها با قیمت و کیفیت مناسب در اختیار عموم باشد.

معاون اول رئیس جمهور با قدردانی از اعضای ستاد تنظیم بازار به خاطر مدیریت مناسب قیمت کالا‌ها در ایام پایانی سال ۹۶ و ایام نوروز، از اعضای ستاد خواست با برنامه ریزی دقیق، شرایطی فراهم کنند تا مردم در ماه مبارک رمضان نیز دغدغه‌ای برای تأمین مایحتاج خود نداشته باشند.

جهانگیری همچنین با بیان اینکه برخورداری از ذخایر مطمئن کالا‌های اساسی همواره یکی از اولویت‌های دولت بوده است، از وزرای جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست جلسه‌ای در این خصوص برگزار کنند و ضمن بررسی آخرین وضع ذخایر کالا‌های اساسی، تدابیر لازم را برای داشتن ذخایر اطمینان‌بخش بیندیشند.

در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت؛ جهاد کشاورزی و امور اقتصادی و دارایی؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور؛ رئیس اتاق اصناف تهران و رئیس سازمان تعزیرات حکومتی نیز حضور داشتند، دبیر ستاد تنظیم بازار گزارشی از برنامه ریزی‌های انجام شده برای مدیریت بازار و قیمت کالا‌ها در ایام ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

در این نشست همچنین نماینده وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از برنامه توزیع سبد کالا میان قشر‌های کم‌درآمد و تحت پوشش نهاد‌های حمایتی ارائه کرد و از اجرای طرح ضیافت رمضان و توزیع کالا‌های اساسی ۱۵ درصد ارزان‌تر از قیمت بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا در ماه مبارک رمضان خبر داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار