آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۸۵۶
دقایقی پیش صورت گرفت

نشست اضطراری کمیته دائمی فلسطین اتحادیه بین المجالس اسلامی /لاریجانی سخنران افتتاحیه

دقایقی پیش نشست اضطراری کمیته دائمی فلسطین اتحادیه بین المجالس اسلامی با عنوان اوضاع جاری فلسطین با حضور ۲۲ کشور اسلامی در هتل پارسیان اوین برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو دقایقی پیش نشست اضطراری کمیته دائمی فلسطین اتحادیه بین المجالس اسلامی با عنوان اوضاع جاری فلسطین برگزار شد.
قرار است در افتتاحیه این نشست فوق العاده علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که ریاست دوره‌ای اتحادیه بین المجالس اسلامی را به عهده دارد به ایراد سخنرانی بپردازد.
هم چنین سفیر فلسطین در ایران به عنوان نماینده فلسطین و محمود ارلف قلیچ دبیر کل اتحادیه بین المجالس نیز در افتتاحیه این مراسم سخنرانی خواهند کرد.
نفی تصمیم رئیس جمهور امریکا در مورد قدس و ضرورت مقابله با آن و هم چنین وضعیت بحرانی جاری در فلسطین و بررسی راهکار‌های مناسب برای پایان دادن به جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها و یاری دادن به مردم فلسطین از موضوعاتی است که در این نشست اضطراری مورد بحث و رایزنی روسای هیئت‌های شرکت کننده قرار می‌گیرد.
گفتنی است در پایان مراسم بیانیه پایانی نشست فوق العاده کمیته دائمی فلسطین قرائت خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار