کد خبر:۶۸۴۹۲۲

واکنش وزیر ارتباطات به انتقاد پیام‌رسان‌ها از فراهم نبودن زیرساخت‌ها/ تنها یک پیام‌رسان خوب کار نمی‌کند

وزیر ارتباطات در واکنش به انتقاد برخی پیام‌رسان‌ها از عدم همکاری در تأمین زیرساخت‌ها، گفت: در حال حاضر ۴ پیام‌رسان خوب کار می‌کنند و تنها یکی که در گذشته ادعایی داشته و به آن نرسیده بحث عملیات روانی را در پیش گرفته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه افتتاح مرکز عملیات شبکه شرکت مخابرات ایران در جمع خبرنگاران در پاسخ به گلایه برخی از پیام‌رسان‌های داخلی از عدم همکاری برای تأمین زیرساخت‌ها، اظهار داشت: در حال حاضر ۵ پیام‌رسان در کشور وجود دارند و تنها یک پیام‌رسان نداریم که یکی از پیام‌رسان‌ها به جای اینکه موضوعات موردنظر خود را در جلسات فنی مطرح کند روش عملیات روانی را در پیش گرفته که این روش نه به سود آن‌ها و نه به سود کشور است.

وی با تأکید بر اینکه وزارت ارتباطات در چارچوب تکالیف و وظایف خود موضوعات را پیگیری می‌کند، گفت: به پیام‌رسان‌ها اطمینان خاطر می‌دهیم که پیگیر موضوعات هستیم.

جهرمی ادامه داد: این روش باعث ایجاد ذهنیت منفی می‌شود و تأثیر عکس دارد.

وی گفت: در حال حاضر ۴ پیام‌رسان دیگر خوب کار می‌کنند و تنها یک پیام‌رسان که در گذشته ادعایی داشته و اکنون به آن نرسیده شروع به پروپاگاندا کرده و مسئولیت را به گردن دیگران انداخته است که این منطقی نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار