آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۱۰۲
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان:

توجه به هویت اسلامی و ایرانی، لازمه خلق آثار هنری ماندگار است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: معماری ترکیبی از زیبایی بصری و آرامش روح و روان است و دانشجویان باید با نگاهی هنرمندانه در این راه گام بردارند و برای خلق آثاری ماندگار بر این هنر مسلط شوند.
 توجه به هویت اسلامی و ایرانی، لازمه خلق آثار هنری ماندگار است
 
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد آذین، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در مراسم گرامیداشت شیخ بهایی و روز معمار در واحد اصفهان گفت: فلسفه وجودی دانشگاه و اساس و پایه هر فعالیتی در دانشگاه حول محور واژه فاخر دانشجو است و هر آنچه در دانشگاه وجود دارد به یمن وجود دانشجویان است.
 
آذین افزود: هر حرف از واژه «معماری» خود کلامی را در بر می‌گیرد و می‌توان در یک برداشت گفت؛ «م» یعنی مهندسی، «ع» به معنای عالی، «م» دیگر مدیریت، «ا» نیز آرمانی، «ر» نشانه روح و روان و «ی» یعنی یک محل که در مجموع می‌شود «مهندسی عالی و مدیریت آرمانی روح و روان یک محل
 
دبیر هیأت امنای استان اصفهان اظهار کرد: در گذشته افراد آگاه و محل رجوع در زمینه‌های مختلف را حکیم، شیخ و علامه می‌نامیدند، اما شیخ بهایی که روز معمار به واسطه نام و توانمندی‌های او نامگذاری شده شاعر، ادیب، حکیم، علامه و ترکیبی از واژه‌های بزرگ بوده و ما اصفهانی‌ها مفتخریم که بخشی از شاهکار‌های معماری اصفهان بدست شیخ بهایی بنا شده است.
 
وی با توجه به آثار شیخ بهایی خاطرنشان کرد: وقتی به آثار شیخ بهایی می‌نگریم به صلابت، زیبایی، خلاقیت، استمرار و پایداری می‌رسیم و هنوز پس از گذشت سال‌ها آثار شیخ بهایی در دوران معماری مدرن از جایگاه والایی برخوردار است.
 
این مسئول افزود: آثار شیخ بهایی و هنر معماری ایران اسلامی مصداق تکرار دوست داشتنی است که بار‌ها از دیدنش لذت برده و از تکثر و تنوع رنگ‌ها برخوردار است و، چون شیخ بهایی شناخت دقیقی از مصالح داشت در ساخت بنا‌ها از تبحر و دقت بسیار بالایی برخوردار بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) گفت: آثار معماری اسلامی ایرانی هر بیننده‌ای را وادار به تفکر و خردورزی کرده و آثار شیخ بهایی به عنوان نمونه‌ای از معماری اسلامی ایرانی سرشار از حکمت، آینده نگری، خضوع و خشوع است.
 
آذین تصریح کرد: رمز ماندگاری هر تمدنی این است که علم و هنر بومی در خدمت دین، مذهب و فرهنگ باشد و چشم امید ما به شما دانشجویانی است که در دانشگاه‌های برجسته‌ای همچون واحد اصفهان تحصیل کرده و به دنبال خلق آثاری باشید که هویت اسلامی و ایرانی در آن مانا، پایدار و ماندگار باشد.


در این مراسم که با حضور برخی مسئولان شهرداری و سازمان نظام مهندسی و مسکن و شهرسازی اصفهان برگزار شده بود، از استادان معماری و دانشجویان برتر این رشته تجلیل و قدردانی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار