
توصیههای تغذیهای برای ماه رمضان
فوق تخصص گوارش با اشاره به اینکه روزهداران در وعده سحری باید زیاد میوه مصرف کنند، گفت: فاصله افطار تا شام حداقل باید دو ساعت درنظر گرفته شود و روزهداران از مصرف مواد چرب نیز پرهیز کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید کلانتری، دبیر علمی بیست و نهمین کنگره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در ارتباط با سرطانهای کولون اظهار داشت: این سرطان امروزه بسیار شایع شده و دومین علت مرگ ناشی از سرطان در مردان و سومین علت مرگ ناشی از این مسئله در میان زنان است.
وی افزود: این سرطان کاملا قابل پیشگیری بوده چرا که منشأ آن تومورهای پلیپ بوده که قابل غربالگری است و در کنگره جامعه متخصصین داخلی جدیدترین راههای غربالگری به پزشکان آموزش داده شده و همچنین این مسئله بیان میشود که چگونه میتوان از روشهای غیرتهاجمی و آسان جهت غربالگری این نوع سرطان استفاده کرد.
وی، هپاتیت، بیماریهای ریوی، ذاتالریه را از دیگر بیماریهایی برشمرد که در این کنگره مورد بحث قرار گرفته و جدیدترین دستاوردهای علمی و درمانی در آن مطرح شده است.
فوق تخصص گوارش ادامه داد: با توجه به آغاز شدن فصل گرما، عفونتهای دستگاها گوارش نیز شدت مییابد بنابراین مردم باید غذاهای خود را از فروشگاههای معتبر و مطمئن تهیه کنند و حتما آن را در یخچال نگه دارند.
کلانتری گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان نیز، روزهداران باید در وعده سحری، میوه زیاد استفاده کنند و هنگام افطار روزه خود را با رطب باز کنند، چرا که جذب آن راحتتر بوده و مصرف آن توصیه میشود.
فوق تخصص گوارش خاطرنشان کرد: روزهداران باید از پرخوری و غذای چرب خودداری کنند و فاصله افطار و شام را حداقل دوساعت قرار دهند.
وی افزود: این سرطان کاملا قابل پیشگیری بوده چرا که منشأ آن تومورهای پلیپ بوده که قابل غربالگری است و در کنگره جامعه متخصصین داخلی جدیدترین راههای غربالگری به پزشکان آموزش داده شده و همچنین این مسئله بیان میشود که چگونه میتوان از روشهای غیرتهاجمی و آسان جهت غربالگری این نوع سرطان استفاده کرد.
وی، هپاتیت، بیماریهای ریوی، ذاتالریه را از دیگر بیماریهایی برشمرد که در این کنگره مورد بحث قرار گرفته و جدیدترین دستاوردهای علمی و درمانی در آن مطرح شده است.
فوق تخصص گوارش ادامه داد: با توجه به آغاز شدن فصل گرما، عفونتهای دستگاها گوارش نیز شدت مییابد بنابراین مردم باید غذاهای خود را از فروشگاههای معتبر و مطمئن تهیه کنند و حتما آن را در یخچال نگه دارند.
کلانتری گفت: با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان نیز، روزهداران باید در وعده سحری، میوه زیاد استفاده کنند و هنگام افطار روزه خود را با رطب باز کنند، چرا که جذب آن راحتتر بوده و مصرف آن توصیه میشود.
فوق تخصص گوارش خاطرنشان کرد: روزهداران باید از پرخوری و غذای چرب خودداری کنند و فاصله افطار و شام را حداقل دوساعت قرار دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.