آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۵۰۴

توصیه‌هایی برای ثبات وزن در ماه رمضان

یک مشاور تغذیه با بیان اینکه رمضان بهترین فرصت برای کاهش وزن در افرادی است که اضافه وزن دارند، توصیه‌هایی نیز برای ثابت نگهداشتن وزن ارائه کرد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برلیانت بزرگمهر مشاور تغذیه، گفت: رمضان بهترین فرصت است تا کسانی که از افزایش وزن رنج می‌برند، وزن خود را کاهش دهند و به وزن طبیعی برسند.

وی ادامه داد: همچنین افرادی که کمبود وزن دارند، می‌توانند با خوردن غذا‌های پرکالری وزن خود را به حد طبیعی برسانند.

این مشاور تغذیه به کسانی که وزن طبیعی دارند توصیه کرد از خوردن مواد غذایی شیرین در این ایام پرهیز کنند و افزود: شیرینی‌ها و مخصوصا زولبیا و بامیه کالری و قند بالایی دارد و زود جذب بدن می‌شود؛ با خوردن مواد قندی، قند خون افزایش یافته و انسان احساس سیری می‌کند.

وی ادامه داد:، اما پس از مدتی بدن انسولین ترشح می‌کند و قند خون را کاهش می‌دهد، بنابراین انسان احساس گرسنگی می‌کند و به ریزه‌خواری روی می‌آورد که سبب افزایش وزن می‌شود.

بزرگمهر با بیان اینکه وعده سحری نقش مهمی در ثابت نگهداشتن وزن دارد گفت: افرادی که سحری نمی‌خورند دچار افت قند خون شده و برای خوردن غذا‌های چرب و شیرین حریص می‌شوند.

وی تأکید کرد: نباید به صرف اینکه یک وعده غذایی در ماه رمضان حذف می‌شود، به پرخوری رو بیاوریم و کالری بیش از حد استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار