کد خبر:۶۸۵۸۸۹

آیا امسال از واردات گندم بی نیاز می‌شویم؟

مجری طرح گندم از پیش بینی تولید ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی این محصول راهبردی طی سال زراعی جاری در کشور خبرداد و گفت: امسال نیز برای مصرف داخلی نیازی به واردات نخواهیم داشت.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسماعیل اسفندیاری پور افزود: از این میزان ۱۰.۵ میلیون تن بصورت تضمینی از کشاورزان خریداری می‌شود که ۱.۵ میلیون تن بیشتر از سال گذشته خواهد بود.

وی همچنین اظهارداشت: خوشبختانه امسال برداشت محصول گندم نسبت به مدت مشابه سال قبل از روند مطلوب و مناسبی برخوردار است.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گندم گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن گندم از ابتدای فصل برداشت تاکنون تحویل سیلو‌ها و انبار‌های شرکت بازرگانی دولتی و شبکه تعاونی روستایی سراسر کشور شده است.

وی افزود: پیش بینی می‌شود با توجه به میزان تولید مناسب گندم در سال جاری برای مصرف داخلی هیچ نیازی به واردات نباشد و در عین حال کشور هم اکنون از ذخیره قابل اطمینانی نیز برخوردار است.

اسفندیاری پور ضمن اشاره به این جمله که ۸۵ تا ۹۰ هزار هکتار از اراضی آبی گندم طی سال زراعی جاری به زیر کشت کلزا و چغندر قند پائیزه رفته است، تصریح کرد: قرارگیری گیاهانی از قبیل: کلزا و چغندر در چرخه تناوبی به پایداری تولید گندم کمک شایان توجهی خواهد کرد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح گندم گفت: سطح زیر کشت گندم آبی طی سال زراعی ۹۶-۹۷ دو میلیون و ۳۰ هزار هکتار بوده است.

وی در ادامه بابیان اینکه سال زراعی در کشور همه سال از مهر آغاز وتا مهر ماه سال آینده ادامه پیدا می‌کند، افزود: میزان بارندگی از مهر تا بیست و سوم اسفند ماه سال زراعی جاری ۱۴۳ میلی متر بوده در حالیکه این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل و دوره بلند مدت به ترتیب ۲۰۰ و ۲۲۰ میلی متر را نشان می‌دهد.

اسفندیاری پور اذعان داشت: ارتفاع بارش طی شش ماهه زراعی جاری در مقایسه با بلند مدت ۳۲ و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار