
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی:
مشکل ایاب و ذهاب نیز در دانشکده فنی محقق اردبیلی وجود دارد
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مشکل ایاب و ذهاب نیز در دانشکده فنی وجود دارد، اما در کل میتوان گفت که وضعیت دانشگاه محقق اردبیلی مطلوب است.

مهسا اسماعیلی دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: سال گذشته تعدادی از خوابگاههای دانشجویی این دانشگاه تعمیر شد و امسال قرار است خوابگاه برادران تعمیر شود.
اسماعیلی ادامه داد: در دوره مدیریت گودرز صادقی وضعیت دانشگاه بسیار بهتر شد و در دوره قبل از صادقی محدودیتهایی وجود داشت که دانشجویان نمیتوانستند کارهای خود را به نحو شایستهای انجام دهند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کارهای فرهنگی و عملی کردن ایدهها در دوره ریاست گودرز صادقی به خوبی صورت گرفت، اظهار کرد: به دانشجویان میدان داده شد تا بتوانند استعدادهای خود بروز دهند.
وی با اشاره به مشکلات صنفی این دانشگاه افزود: مشکلات همیشه وجود دارد و غیرممکن است در محیط دانشگاه و محیط دانشجویی مشکلی وجود نداشته باشد مانند اینکه کیفیت غذای سلف دانشگاه مناسب نبود و ۲۰ درصد برنج ایرانی به برنج مصرفی افزوده شد و در کل وضعیت سلف نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر شد که این موارد با مدیریت صحیح رفع شد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در گذشته غذای سلف دانشگاه تک منویی بود، گفت: با تلاش و پیگیری شورای صنفی غذای سلف دانشگاه ۲ منویی شد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی در پایان تصریح کرد: مشکل ایاب و ذهاب نیز در دانشکده فنی وجود دارد، اما در کل میتوان گفت که وضعیت دانشگاه محقق اردبیلی مطلوب است و در دو سالی که دانشجوی این دانشگاه هستم مشکل و یا تجمع اعتراضی خاصی ندیدم
اسماعیلی ادامه داد: در دوره مدیریت گودرز صادقی وضعیت دانشگاه بسیار بهتر شد و در دوره قبل از صادقی محدودیتهایی وجود داشت که دانشجویان نمیتوانستند کارهای خود را به نحو شایستهای انجام دهند.
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کارهای فرهنگی و عملی کردن ایدهها در دوره ریاست گودرز صادقی به خوبی صورت گرفت، اظهار کرد: به دانشجویان میدان داده شد تا بتوانند استعدادهای خود بروز دهند.
وی با اشاره به مشکلات صنفی این دانشگاه افزود: مشکلات همیشه وجود دارد و غیرممکن است در محیط دانشگاه و محیط دانشجویی مشکلی وجود نداشته باشد مانند اینکه کیفیت غذای سلف دانشگاه مناسب نبود و ۲۰ درصد برنج ایرانی به برنج مصرفی افزوده شد و در کل وضعیت سلف نسبت به سالهای گذشته خیلی بهتر شد که این موارد با مدیریت صحیح رفع شد.
اسماعیلی با اشاره به اینکه در گذشته غذای سلف دانشگاه تک منویی بود، گفت: با تلاش و پیگیری شورای صنفی غذای سلف دانشگاه ۲ منویی شد.
دبیر شورای صنفی دانشگاه محقق اردبیلی در پایان تصریح کرد: مشکل ایاب و ذهاب نیز در دانشکده فنی وجود دارد، اما در کل میتوان گفت که وضعیت دانشگاه محقق اردبیلی مطلوب است و در دو سالی که دانشجوی این دانشگاه هستم مشکل و یا تجمع اعتراضی خاصی ندیدم
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.