آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۴۷۸
دولت تایید کرد

درخواست ۸ عضو از ۱۲ عضو کمیته فیلترینگ از دادستان برای رفع فیلتر توئیتر+ متن نامه

دولت درخواست ۸ عضو از ۱۲ عضو کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه از دادستان کل کشور برای رفع فیلتر توئیتر را تایید و اعلام کرد: در صورت طرح موضوع در این کمیته، با نظر مساعد امضاء کنندگان نامه، توئیتر رفع فیلتر خواهد شد.
درخواست ۸ عضو از ۱۲ عضو کمیته فیلترینگ از دادستان برای رفع فیلتر توئیتر+ متن نامه
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اکانت رسمی پایگاه اطلاع رسانی دولت در توییتی از نامه ۸ عضو از ۱۲ عضو کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به دادستان کل کشور برای رفع فیلتر توئیتر خبر داده و اعلام کرده: ۶ وزیر و ۲ نماینده مجلس خواستار رفع فیلتر توئیتر شده اند.

وزیر ارتباطات نیز این پست را ری توئیت کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت در این نامه آمده: با توجه به افزایش تقاضای عمومی و جامعه رسانه‌ای کشور برای رفع فیلتر توئیتر و فعالیت جوانان و رسانه‌ها در این فضا، امروز نامه‌ای با تایید وامضاء هشت نفر از اعضا کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (۶ نفر از اعضاء دولت و دو نفر از نمایندگان مجلس) برای دادستان کل کشور مبنی بر طرح این موضوع در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه و رفع فیلتر توئیتر ارسال شده است.

در این نامه با اشاره به دلایل منطقی و مستند برای رفع فیلتر توئیتر، این فضا را فضایی برای نقش آفرینی موثرتر برای فعالین رسانه‌ای کشور و جوانان مطرح کرده است چرا که استفاده از فضای رسانه‌ای بین‌المللی تاثیر بسیار قویتری در جامعه جهانی خواهد داشت.

این نامه به تایید و امضاء جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، بطحایی وزیر آموزش و پرورش، علوی وزیر اطلاعات، آوایی وزیر دادگستری، غلامی وزیر علوم، صالحی وزیر ارشاد، سبحانی‌فر نماینده مردم سبزوار (رئیس کمیته مخابرات مجلس) و کاظمی نماینده مردم ملایر در مجلس رسیده است.

اعضای کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه ۱۲ نفر هستند و در صورت طرح این موضوع در این کمیته، با نظر مساعد امضاء کنندگان این نامه، توئیتر رفع فیلتر خواهد شد.

پیش از این اخباری غیررسمی در این باره منتشر شده بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار