کد خبر:۶۸۷۴۳۹
حسینی‌کیا خبر داد

جمعیت قابل توجهی از پیام‌رسان‌های داخلی استفاده نمی‌کنند/ امکان فیلتر کردن فیلترشکن‌ها بررسی می‌شود

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: در حال حاضر با وجود فیلتر شدن تلگرام جمعیت قابل توجهی به پیام‌رسان‌ای داخلی مراجعت نکرده‌اند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدجواد حسینی‌کیا  در خصوص نشست مشترک کمیسیون صنایع و معادن، امنیت ملی و سیاست خارجی، حقوقی و قضائی و اقتصادی مجلس شورای اسلامی در روز دو شنبه هفته جاری، اظهار داشت: این نشست مشترک به منظور بررسی وضعیت پیام‌رسان‌‍‌ها برگذار می‌شود تا مشخص شود آیا ظرفیت تقویت زیر ساخت‌های پیام‌رسان‌های داخلی وجود دارد یا خیر.

امکان فیلتر کردن فیلترشکن‌ها بررسی می‌شود
عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همچنین در این نشست امکان فیلترکردن فیلترشکن‌ها نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: در حال حاضر با وجود فیلتر شدن تلگرام جمعیت قابل توجهی به پیام‌رسان‌های داخلی مراجعت نکرده‌اند همچنین باید بررسی کنیم تا مشخص شود برای مهاجرت این جمعیت چه اقداماتی باید انجام دهیم.

امنیت پیام‌رسان‌های داخلی برای مردم جنبه روانی دارد
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نکته دیگر که باید مورد بررسی قرار بگیرد و برای مردم جنبه روانی دارد امنیت پیام‌رسان‌های داخلی است، ادامه داد: به جای چند پیام رسان داخلی باید گستره پیام‌رسان‌ها را با امنیت خاطر برای مردم توسعه دهیم و وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات نیز باید توضیح دهد که چه زیرساختی را فراهم کرده تا همه بتوانند به‌صورت برابر از پیام‌‍رسان‌ها استفاده کنند در حالی که به برخی از این پیام‌رسان‌ها تسهیلاتی داده شده است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان با تاکید بر اینکه امیدواریم در این نشست سخنان وزارت ارتباطات، دغدغه‌های مجموعه‌های امنیتی و مسائل حوزه زیرساخت که کمیسیون صنایع و معادن مجلس متولی آن است شندیده شود، خاطرنشان کرد: باید از زیرساخت‌های که حاصل دست جوانان توانمند ایرانی است استفاده کنیم و شرایطی به وجود آید تا اعتماد عمومی مردم جلب شود. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار