آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۶۸۷
موسوی لارگانی:

بانک ها سپرده های ارزی را ضمانت کنند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید دارد که نگهداری ارز در خانه خطرناک است و باید ارز در چرخه اقتصادی کشور وارد شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیدناصر موسوی لارگانی با اشاره به نگهداری ارز در خانه ها، اظهار داشت: با وجود اینکه بانک مرکزی از سپرده ارزی با سود بین ۱ تا ۶ درصد خبر داده است شاهد هستیم که ارز از خانه‌ها بیرون نیامده است، علت آن را می‌تواند در بی اعتمادی جامعه به سپرده گذاری ارزی در بانک‌ها جستجو کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تجربه نامطلوب مردم از سپرده گذاری ارزی در بانک‌ها بیان داشت: سال‌های گذشته پس از آنکه ارز در بانک‌ها سپرده گذاری شد، بانک سپرده را به صورت ریالی به سرمایه گذار برگرداند و سودی که به آن تعلق پیدا می‌کرد را پرداخت نکرد.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: بی اعتمادی به بانک‌ها از سال‌های گذشته در بین مردم نهادینه شده است، بنابراین دولت و بانک مرکزی به هر نحوی که شده باید بتواند اعتماد سپرده ارزی را در مردم بالا ببرد.

وی با بیان اینکه نگهداری ارز در خانه خطرناک است، گفت: اگر مردم به سمت سپرده گذاری ارزی با سود ۱ تا ۶ درصد بروند مطمئن خواهند بود که ماهیانه یا سالیانه سودی به ارز آن‌ها تعلق پیدا می‌کند و از نوسانات ارزی در بازار آزاد در امان خواهند بود با وجود اینکه شاهد افزایش نرخ ارز هستیم، اما در برخی مواقع سقوط ارزش ارز بسیاری را به خاک سیاه نشانده است.

این نماینده مجلس با اشاره به راکد شدن پول در خانه ها، توضیح داد: ارزی که می‌تواند پشتوانه پول ملی کشور باشد و به تولید و اقتصاد کمک کند در منازل نگهداری می‌شود این کار بیهوده است چرا که با ارز‌های بالشتی می‌توان رونق اقتصادی را رقم شد.

موسوی لارگانی در ادامه  تاکید کرد: از نظر شرعی نگهداری ارز و تاثیر منفی آن بر اقتصاد کشور نیز اشکال دارد بنابراین به مردم توصیه می‌کنم ارز را در منزل نگهداری نکنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این باره که بانک مرکزی چگونه می‌تواند اعتماد مردم را جلب کند، بیان داشت: همان طور که برای سپرده‌های ریالی تضامینی وجوددارد انتظار می‌رود بانک‌ها برای سپرده‌های ارزی نیز تضامینی در نظر بگیرند تا اعتماد مردم به بانک و سپرده گذاری ارزی جلب شود. /
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار