عضو هیات رئیسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اکبر رنجبرزاده در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۶ خردادماه) مجلس شورای اسلامی تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را به شرح زیر قرائت کرد:
- تذکر حبیب الله دهمرده به وزیر اقتصاد درخصوص اینکه با توجه به خشکسالی ویرانگر سیستان و بلوچستان که به فاجعه تبدیل شده و مردم شریف آن دیار دار و ندار خود را از دست داده اند، دستور دهید درخصوص گرفتن مالیات مردم را در تنگنا قرار ندهند.
- تذکر محمدحسین حسین زاده بحرینی به رئیس جمهور درباره عدم اجرای بند ۵ ماده واحده قانون تسریع در بازسازی مناطق آسیب دیده در اثر حوادث غیرمترقبه خرداد سال ۹۲
- تذکر جلال محمودزاده به همراه ۱۰ نماینده دیگر به وزیر کشور در خصوص اینکه به چه دلیل به خسارات وارده به کشاروزان آذربایجان غربی که به دلیل سرمازدگی، سیل و تگرگ دچار خسارت شدهاند رسیدگی نمیشود.
- تذکر اکبر رنجبرزاده به همراه آقایان احمد امیرآبادی و امیر خجسته، جلال محمودزاده، یحیی کمالیپور، محمدحسین فرهنگی، اصغر مسعودی و منوچهر جمالی به وزیر راه و شهرسازی در خصوص نابسامانی در برنامهریزی برای احقاق حقوق رانندگان عمومی بین شهری و کامیونداران موجب شده است بیش از ۵۰۰ هزار راننده در سطح کشور اظهار نارضایتی و بعضا در بعضی از شهرها تجمع نمایند، ادامه روند فعلی موجب میگردد معیشت بیش از دو میلیون نفر به خطر بیفتد، موارد ذیل مورد درخواست رانندگان عزیز بین شهری است:
۱- کافی نبودن سهمیه سوخت روزانه و ماهیانه کامیونها
۲- عدم پرداخت کرایه حمل توسط گیرندگان کالا
۳- نداشتن بیمه تکمیلی و قرار نگرفتن شغل در ردیف مشاغل سخت و زیان آور
۴- دریافت کارمزدهای نجومی و غیرقانونی توسط شرکتهای حمل و نقل و فساد موجود در خرید و فروش بار در پایانههای بار علیالخصوص در بنادر
۵- توزیع ناعادلانه بار و تضعیف سالنهای اعلام بار توسط مسئولان مربوطه
۶- کرایههای حمل و نقل پاسخگوی هزینههای لاستیک و قطعهها که ۶۰ درصد افزایش یافته است نمیباشد
- تذکر رسول خضری به رئیس جمهور در خصوص تسریع در تأمین اعتبارات لازم جهت ساخت بیش از یکصد واحد مسکونی تخریبی که در اثر وقوع سیل در روستای پسوه پیرانشهر به وقوع پیوسته، تأمین خسارت اراضی کشاورزی، باغی و زراعی بیش از ۴ هزار هکتار در بخشهای مرکزی شهرستان پیرانشهر که در مجموع میزان خسارات ناشی از آن حداقل بیش از ۱۵ میلیارد برآورد شده است که در روستای پسوه پیرانشهر به وقوع پیوسته است.
- تذکر عبدالغفور ایراننژاد به وزیر راه و شهرسازی در خصوص اینکه با توجه به اهمیت ترانزیت راههای استان سیستان و بلوچستان علت تک بانده بودن اکثر مسیرهای ارتباطی استان چیست و همچنین در خصوص علت عدم استفاده از مسکنهای ساخته شده در استان سیستان و بلوچستان چیست؟ علت عدم احداث راههای روستایی استان سیستان و بلوچستان خصوصا جنوب استان علیرغم گذشت چندین سال در منطقه چیست.
- تذکر صدیف بدری به رئیس جمهور در خصوص اینکه بعد از گذشت ۱۴ ماه از تصویب قانون برنامه ششم توسعه کشور هنوز قانون خدمات رسانی به ویژه ماده ۸۸ قانون برنامه ششم اجرایی نشده است.
- تذکر جبار کوچکینژاد به وزیر نیرو در خصوص اینکه چرا الگوی مصرف آب، برق و گاز مدارس تدوین نشده است.
- تذکر حسن بهرامنیا به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص اینکه رسیدگی و برآورد خسارات وارده به کشاورزان کشت گندم و گشنیز شهرستان نهاوند.
- تذکر بیتالله عبداللهی به وزیر نیرو در خصوص اینکه چرا آب منطقه آذربایجان شرقی و شرکت توزیع برق استان آذربایجان شرقی با سرپرستی اداره میشود.
- تذکر داوود محمدی نماینده قزوین به وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ضرورت نظارت بیشتر بر قیمت مایحتاج عمومی و میوه با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان.
- تذکر سید راضی نوری به وزیر جهاد کشاورزی در خصوص پیگیری تسریع در پرداخت ۵۰ درصد مابقی مطالبات کشاورزان گندمکار
- تذکر خدیجه ربیعی به وزرای کار، تعاون و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی درخصوص رسیدگی فوری به مطالبات بحق رانندگان وسایل نقلیه سنگین و کامیون دار
- تذکر عین الله شریف پور به رئیس جمهور درخصوص بازگشت عوارض خروج از کشور به مرزنشینان به دانشجویان در سال ۹۶
- تذکر احمدی لاشکی به وزیر بهداشت درخصوص اعلام نتیجه آزمون جذب نیرو در هلال احمر مازندران نشان از ناعدالتی در جذب و تضییع حقوق عدهای از زحمتکشان این دستگاه خدمت رسان است
- تذکر حسینعلی حاجی دلیگانی به وزیر صنعت درخصوص علت افزایش و تایید بی قید و بند ۹.۶ درصد قیمت خودروهای ساخت داخل کشور با توجه به تاکیدات ریاست جمهور برای کنترل و نظارت بر قیمتها
- تذکر منوچهر جمالی و اکبر رنجبرزاده به وزیر راه و شهرسازی درخصوص حل خیلی سریع و فوری مشکل عوارض در شهرستان رودبار و جلوگیری از ایجاد بحران اجتماعی در شرایط حساس کنونی بسیار محتمل است که راه حل آن انتقال عوارض به ابتدای استان گیلان، پرداخت حداقل ممکن و بازدارنده مشکلات تا انتقال عوارض، اقدام عملی اجرای عدالت در پرداخت عوارض است. /