کد خبر:۶۸۸۳۷۷

ادعای متیس: انصارالله در حمله به کشتی سعودی از موشک‌های ایرانی استفاده کرد

وزیر دفاع آمریکا در یک کنفرانس خبری ادعا کرد حمله نیرو‌های انصارالله یمن به کشتی سعودی در ماه آوریل با موشک‌های ایرانی انجام شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از اسپوتنیک، «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا، در یک کنفرانس خبری ادعا کرد انصارالله یمن در ماه آوریل با موشکی که از ایران تحویل گرفته بود، به کشتی عربستان سعودی حمله کرد.

در ۲ آوریل نیرو‌های انصارالله یمن در واکنش به حمله هوایی ائتلاف سعودی به حدیده یمن، که منجر به جان باختن چندین شهروند بی گناه شد، سعی کردند یک کشتی نفت کش عربستان سعودی را هدف حمله موشکی قرار دهند.

متیس در اظهارات بی اساس خود ادعا کرد: «وقتی می‌بینیم حوثی‌ها با موشک‌هایی که از ایران گرفته اند به یک کشتی نفت کش حمله می‌کنند، وجود تهدیدات امنیتی درخصوص حمل و نقل دریایی در دریای سرخ واضح و آشکار خواهد بود. اگر ما چنین اقداماتی را تحت کنترل درنیاوریم، عواقب آن ناچیز نخواهد بود.»

وزیر دفاع آمریکا در بخشی دیگر از مصاحبه خود با خبرنگاران گفت: علی رغم افزایش تنش‌ها میان پکن و واشنگتن، این کشور به تمرینات نظامی خود در دریای جنوبی چین ادامه خواهد داد. متیس اظهار کرد: «ما به تمرینات نظامی خود ادامه خواهیم داد. به نظر می‌رسد تنها یک کشور سعی خواهد داشت از این تمرینات جلوگیری کند یا خشم خود را از آن ابراز نماید.»

متیس در ادامه گفت: چین علی رغم وعده شی جین پینگ در خصوص نظامی نکردن جزایر مورد مناقشه در ماه‌های اخیر نیرو‌های نظامی خود را به این منطقه وارد کرده است.

تقابل واشنگتن و پکن در دریای جنوبی چین در حالی است که دو کشور در حوزه تجاری نیز اختلافات بسیاری با یکدیگر دارند. دریای جنوبی چین یک منطقه مورد مناقشه است که کشور‌های بسیاری از جمله چین، فیلیپین، تایوان، ویتنام و... بر سر مالکیت بر آن با یکدیگر اختلاف نظر دارند. اوایل ماه جاری میلادی کاخ سفید اعلام کرد آمریکا در مورد دریای جنوبی چین به طور مستقیم با پکن گفتگو کرده و در خصوص پیامد‌های کوتاه مدت و طولانی مدت اقدامات چین به این کشور هشدار داده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار