آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۰۸۵
پژمان‌فر در جلسه علنی:

ارجاع مجدد لایحه پالرمو از شورای نگهبان باعث تضعیف مجلس می‌شود

نماینده مردم مشهد گفت: لایحه پالرمو هنوز هم اشکالات اساسی دارد و قطعا مجددا از شورای نگهبان به مجلس بازمی‌گردد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نصرالله پژمان‌فر نماینده مردم مشهد در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۰ خرداد) و در جریان بررسی لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی، اظهار کرد: مردم امروز نسبت به برخی از مسائل ناراضی هستند و با تصویب این لایحه بحران‌های جدیدی در کشور ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شورای نگهبان اشکالاتی را به این لایحه وارد کرده است، ادامه داد: در این لایحه اصلاحات جدی وجود دارد و شورای نگهبان باز هم آن را به مجلس برمی‌گرداند.

پژمان‌فر تصریح کرد: اصل ترجمه لایحه پالرمو اشکال دارد که موضوع را کاملا تغییر داده است و پیش از آنکه باز به شورای نگهبان برود، لازم است اصلاحات آن انجام شود.

نماینده مردم مشهد خاطرنشان کرد: این لایحه دچار ترجمه اشتباه است و اگر مجددا از شورای نگهبان به مجلس بازگردد باعث تضعیف مجلس می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار