آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۶۰۰
مظفر در صحن علنی قرائت کرد؛

گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه دوم دوره دهم + متن کامل

معاون نظارت مجلس گزارش اقدامات نظارتی مجلس را در اجلاسیه دوم دوره دهم قرائت کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین مظفر معاون نظارت مجلس در صحن علنی امروز (سه‌شنبه 22 خردادماه) گزارش اقدامات نظارتی مجلس شورای اسلامی را در اجلاسیه دوم دوره دهم مجلس به شرح زیر قرائت کرد:

احتراما در اجرای ماده 219 قانون آئین‌نامه داخلی مجلس، بدین وسیله خلاصه گزارش اقدامات نظارتی مجلس در اجلاسیه دوم دوره دهم در بازه زمانی 7 خردادماه سال 96 تا 15 اردیبهشت‌ماه سال 97 جهت استحضار تقدیم می‌شود.

خاطرنشان می‌سازد: گزارش تفصیلی موضوع ماده قانونی فوق‌الذکر در 98 صفحه چاپ و در جانامه‌ای اختصاصی نمایندگان قرار گرفته است که خلاصه آن به شرح زیر است:

1-نظارت بر ابلاغ و انتشار قوانین

طی اجلاسیه دوم دوره دهم در مجموع 48 فقره قانون به رئیس جمهور ابلاغ شده است که تمامی این قوانین از سوی ایشان برای انتشار در روزنامه رسمی ابلاغ گردیده و میزان تأخیر در ابلاغ قوانین نسبت به اجلاسیه پیشین، 900 درصد کاهش داشته است و عملکرد دولت در این زمینه مثبت بوده است.

2- تذکرات کتبی و شفاهی به وزرا و رئیس جمهور

نمایندگان در اجلاسیه گذشته در جهت ایفای نقش نظارتی خود 2436 فقره تذکر کتبی به مسئولان اجرایی داشته‌اند.

میزان تذکرات کتبی در مقایسه با اجلاسیه اول به میزان 9 درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه در مجلس نهم 44 درصد کاهش رانشان می‌دهد. از این تعداد بیشترین تذکرات کتبی مربوط به وزیر راه و شهرسازی بوده که بیشتر مربوط به موضوع جاده‌های شهری و روستایی می‌باشد و پس از آن بیشترین تذکر کتبی مربوط به وزیرجهاد کشاورزی است که بیشتر مربوط به خرید تضمینی محصولات کشاورزی است.

همچنین نمایندگان محترم در اجلاسیه گذشته به میزان 1315 تذکر شفاهی به مسئولان اجرایی داشته‌اند که نسبت به اجلاسیه قبل 11 درصد افزایش را نشان می‌دهد. فراوانی تذکرات شفاهی بیشتر مربوط به خرید تضمینی و بیمه محصولات کشاورزی، جاده‌های شهری و روستایی و تأمین انتقال آب است.

فهرست تذکرات کتبی و شفاهی به تفکیک موضوعی و میزان فراوانی آنها در گزارش تفصیلی آمده است.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار