آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۹۴۱
ملاوردی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

اتحادیه اروپا عاقل‌تر از آن است که در این میدان طرف اسرائیل را بگیرد

معاون حقوقی رئیس جمهور در خصوص ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هدف ضد ایرانی سفر اروپایی وی محقق شده است، گفت: آنچه شواهد نشان می‌دهد غیر از این است و به نظر می‌رسد اتحادیه اروپا عاقل‌تر از آن است که در این بازی طرف اسرائیل را بگیرد.
شهیندخت ملاوردی، معاون حقوقی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هدف ضدایرانی سفر اروپایی هفته گذشته وی محقق شده و کشور‌های اروپایی در تصمیمات ضدایرانی با او هماهنگ شده اند، گفت: وضعیت مناسبات و مذاکراتی که اروپایی‌ها با ایران دارند این موضوع را تایید نمی‌کند.

وی افزود: بعید به نظر می‌رسد که این ادعای نتانیاهو در مورد اروپا صحت داشته باشد.

ملاوردی تاکید کرد: آنچه شرایط فعلی نشان میدهد این است که اتحادیه اروپا عاقل‌تر از آن است که در این بازی طرف رژیم پوشالی صهیونیستی را بگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Netherlands
۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳
سلام اگربه فرمایشات رهبرگوش فرادهیم سودکرده وسربلندیم سران اروپادرخفی باامریکاهمدست هستندسران اروپایی که بدون مجوزإمریکاتوان واگذاری ۴قلم دارووهواپیمامسافربری راندارندچه سیاستمدارانی هستندوقت آن رسیده برداشته های خودتکیه کنیم نه به بیگانگان که تفرقه وهرج ومرج سوغات آنهابه کشورهای خاورمیانه است چرایکباردوکشوراروپایی درگیرنشدندچرایکبارآمریکابه اروپالشکرکشی نمی کند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲
ای داد....ای فغان....چی میگی خانوم مولاوردی
1
0
ناشناس
Germany
۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۶
این خانم چقدر ساده تشریف دارند اسراییل پایگاه نظامی غرب در خاورمیانه هستش و غرب و اروپا با تمام قدرت از این پایگاه دفاع خواهند کرد . این خانم در رویا بسر می برد و در هزیان گویی از خواب بیدارش کنید و ریسش اقای ریس جمهور با تمام سادگی و خوش بینانه احمقانه به این مسیله پی برده ولی اطرافیانش هنوز دل به سراب دارند . این افراد در نظام انقلابی چه می کنند ؟؟؟
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹
شرم آوره که یک مسئول اینقدر در سیاست ضعیف باشه
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار