آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۱۵۸۳
دانشجوی فعال بسیجی دانشگاه رازی:

دانشجوی انقلابی از مسئولان مطالبه‌گری می‌کند

دانشجوی فعال بسیجی دانشگاه رازی گفت: امروز کسانی هستند که ضعف برخی از مسئولان را به نظام و رهبری نسبت می دهند، باید مطالبه‌گری کنیم تا مردم بدانند که مشکلی اگر وجود دارد، از مسئول مربوطه است.

مریم مرادی، دانشجوی فعال بسیجی دانشگاه رازی در گفتگوبا خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اظهار داشت: امام خمینی(ره) دانشگاه مبدا تمام تحولات دانستند و مقام معظم رهبری نیز فرمودند که بسیج باید در وسط میدان باشد تا بتواند از ارزش های انقلاب دفاع و حفاظت کند. بر همین اساس بسیج دانشجویی وظیفه خود می داند در صحنه حضور داشته باشد، از مسئولان مطالبه گری کند ، راهکار بدهد و سوال بپرسند.

مریم مرادی تصریح کرد: متاسفانه امروز کسانی هستند که کم توجهی و ضعف برخی از مسئولان  را به نظام و رهبری نسبت می دهند، به همین دلیل باید مطالبه گری کنیم تا مردم بدانند که مشکلی اگر هست از مسئول مربوطه است که باید این ضعف را رسیدگی و بر طرف کند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: بسیج دانشجویی وظیفه اساسی خود می داند مطالبه گری کند و مطالبه گری باعث پویایی جامعه می شود و اگر مطالبه گری نباشد، باعث عدم رشد و بالندگی کشور و شهر می شود.

وی  اظهارکرد: بر همین اساس بسیج دانشجویی به عنوان بزرگترین تشکل دغدغه مند در بدنه دانشجویی این مهم را وظیفه خود می داند که مسائل، مشکلات، ضعف ها و انتظارات را بر مبنای یادآوری بیان کند؛ چرا که به فرمایش مقام معظم رهبری مشروعیت همه ما بسته به خدمت است.

مرادی گفت: تا مشکلات دانشجویان تبدیل به یک مطالبه از سوی بخش دانشجویی نشود، مطمئنا اتفاق خاصی برای تامین خواسته‌های آنها از سوی مسئولان رخ نمی‌دهد. متاسفانه طبیعی‌شدن شرایط نامناسب یکی از آفت‌های فعلی جامعه ما است که براساس آن تلاش می‌شود افراد خود را با شرایط بد سازگاری دهند. بنابراین رابطان دانشجویی باید به بهبود شرایط و ارتقای عملکرد مجموعه‌های دانشجویی فعالیت کنند.

این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: به طور کامل دانشجو باید مطالبه گر باشد نه فقط در حیطه درس و رشته خود فعالیت کند، چرا که باید در حیطه سیاسی و فرهنگی و مسائل روز جهان صاحب نظر بوده، توطئه های دشمن را نقش بر آب کند و پیرو خط امام و ولایت فقیه باشد.

وی ادامه داد: سیاست زدگی دانشگاه ها باعث می شود دانشجویان فقط در زمینه علم فعالیت کنند و از مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به دور باشند و این نه تنها به ضرر دانشجو بلکه به ضرر کشور است.

دانشجوی انقلابی از مسئولان مطالبه گری می کند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار