کد خبر:۶۹۱۸۳۰
براتی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

اولین گروه دانشجویان دانشگاه شهرکرد به اردوی جهادی اعزام شدند

سرپرست گروه جهادی ولی‌عصر(عج) چهارمحال و بختیاری گفت: اولین گروه جهادی بسیج دانشجویی استان چهارمحال بختیاری به روستای گزستان از توابع بازفت اعزام شد؛ ماموریت اصلی این گروه در حوزه عمرانی و فرهنگی است.

محمد رضا براتی، سرپرست گروه جهادی ولی عصر(عج) استان چهارمحال بختیاری در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: با شروع فصل تابستان، به اردوهای جهادی نیز نزدیک می شویم؛ اولین گروه جهادی بسیج دانشجویی استان  چهارمحال و بختیاری به روستای گزستان از توابع بازفت اعزام شدند.

 

براتی افزود: این گروه جهادی متشکل از دانشجویان دانشگاه شهرکرد و دانشجویان هم استانی دانشگاه اصفهان و 4 نفر از طلبه های علوم دینی که مجموعا 30 نفر هستند، امروز به روستا گزستان از توابع بازفت اعزام می شوند.

 

سرپرست گروه جهادی ولی عصر (عج ) مطرح کرد: ماموریت اصلی این گروه عمرانی و فرهنگی است و برای برنامه های آموزشی، عقیدتی، حلقه های معرفتی و هیئت های مذهبی و محفل انس با قرآن یرای اعزای گروه و اهالی روستا برنامه ریزی شده است.

 

اولین گروه دانشجویان دانشگاه شهرکرد به اردوی جهادی اعزام شدند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار