کد خبر:۶۹۲۷۷۴
همراه با جهادی‌ها/

گروه جهادی پیام‌نور اصفهان ۱۱ ساله شد/ جایی برای تربیت مدیران انقلابی

گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه پیام‌نور اصفهان امسال یازدهمین سال اردوی جهادی خود را با شعار «می‌سازیم تا ساخته شویم» برگزار می‌کند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه شمسینی؛ فصل تابستان و ایام تعطیلات مانع از فعالیت گروه‌های دانشجویی نمی‌شود. در حالی که بسیاری مردم فصل تابستان را برای سفر و گردش و تفریح انتخاب کرده اند، گروه‌های جهادی برای خدمت‌رسانی عازم مناطق محروم می‌شوند.  
 
گروه جهادی فاطمه الزهرا (س) دانشگاه پیام نور اصفهان از جمله این گروه‌های دانشجویی است که با شعار «می‌سازیم تا ساخته شویم» امسال یازدهمین سال اردوهای خود را برگزار می‌کند. حضور در مناطق محروم و کمک به مردم این مناطق دغدغه بیشتر این دانشجویان است و سعی می‌کند آنچه در توان دارند برای خدمت به محرومین به اجرا بگذارند.
 
 /بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
ساخت خانه برای فرد محروم به همت دانشجویان
 
براتی، مسئول گروه جهادی دانشگاه پیام نور اصفهان به بازه زمانی این اردوها اشاره کرده و می گوید این اردوها قرار است از ۳۰ تیر تا ۱۰ مرداد در قالب‌های اردوهای ۱۰ روزه و ۳ روزه برگزار شود. سال سوم برنامه پنج ساله را طی کرده ایم و دو سال تا پایان برنامه پنج ساله گروه جهادی ما باقی مانده است.

او حضور در روستا‌های فخر آباد، مالک آباد و انجام فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، کشاورزی، ورزشی وعمرانی با حضور۲۰ نفر از دانشجویان خواهر و۴۰ دانشجوی برادر را بخشی از فعالیت گروهش عنوان کرده وادامه می دهد: ساخت خانه برای فرد محروم و تعمیر مسجد مالک آباد از دیگر فعالیت گروه جهادی در این روستا است. امسال هم برای خدمت به مناطق محروم شهرستان کوهرنگ بخش صمصامی و روستای صیف آباد نیز برنامه برای خدمت‌رسانی داریم.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
دانشجوی جهادگر دانشگاه پیام نور اصفهان
 
اما حال هوای بچه‌های گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) دانشگاه پیام نور اصفهان که برای خدمت در مناطق محروم حضور می‌یابند وصف نشدنی است؛ براتی در این رابطه می‌گوید: فضای اردوی‌های جهادی سراسر معنوی است و بچه‌ها قبل از فعالیت جهادی در زمینه خودسازی تلاش می‌کنند و دیدن امکانات محدود در روستا زندگی آن‌ها را تحت شعاع قرار می‌دهد. ما حتی مدیر طراز اول انقلاب اسلامی در استان اصفهان داریم که زمان دانشجویی در این اردوهای جهادی حضور داشتند.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستندحضور جهادگران در مناطق محروم استان چهارحال بختیاری 
 
در حالی که این روزها خبرهایی از رواج اشرافی گری در بین برخی مسئولان می شنویم، مسئول گروه جهادی فاطمه الزهرا(س)  با انتقاد از این موضوع در کشور می‌گوید که در بحث اردوی جهادی تربیت مدیر انقلاب اسلامی مورد توجه قرار می‌گیرد. ما در این دولت مدیر جهادی نداریم و بحث اشراف گری رواج دارد. مسئولانی که مناطق محروم را لمس کرده اند می‌توانند به مردم کمک کنند، اما مسئولانی که این سختی را به خودشان نمی‌دهند قادر به درک مردم مناطق محروم نیستند.
 
مسئول گروه جهادی فاطمه الزهرا می‌گوید که ما در این دولت مدیر جهادی نداریم و بحث اشراف گری رواج دارد مسئولانی که مناطق محروم را لمس کرده اند می‌توانند به مردم کمک کنند.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
برگزاری کلاس‌های فرهنگی برای کودکان
 
براتی می‌گوید که اردو‌های جهادی یک جوان مومن و معتقد به ولی امر مسلمین پرورش می‌دهد و دانشجویان گروه‌های جهادی این پتانسیل را دارند که در آینده به عنوان مدیر موفقی باشند.، این افراد با روحیه‌ای که دارند توان انجام هر کاری و از جمله تأثیرگذاری بر مردم مناطق محروم را دارند.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
دانشجویان دانشگاه پیام نور اصفهان در کنار کودکان
 
شاید دانشجویان این گروه جهادی برخی مواقع با مشکلاتی روبه رو شوند، اما شوق کمک به مردم مناطق محروم آن‌ها را در این مسیر ثابت قدم می‌کند. گاهی دیدگاه خوبی نسبت به گرو‌های جهادی وجود ندارد. برخی افراد هزینه و بودجه‌ای را که صرف مناطق محروم می‌شود بی فایده می‌دانند، اما واقعیت این است که شاید فعالیت گروه‌های جهادی به چشم نیاید، اما در اخلاص و نیت دانشجویان شکی وجود ندارد؛ اینها را مسئول گروه جهادی می گوید.
 
برخی افراد دیدگاه خوبی نسبت به گرو‌های جهادی را ندارند و هزینه و بودجه‌ای را که صرف مناطق محروم می‌شود بی فایده می‌دانند.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
برگزاری نمایشگاه از آثار مردم مناطق محروم
 
او با تأکید بر حمایت بیشتر مسئولان به گروه‌های جهادی می‌گوید منابع گروه‌های جهادی محدود و حمایت مجموعه دولت ضعیف است، هر چند که در شهرستان‌ها حمایت‌های خوبی می‌شود، اما کافی نیست و باید بیشتر شود.
 
اما شاخص‌ترین فعالیت گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) به گفته براتی، ترویج موضوعات فرهنگی در این مناطق است. بچه‌ها با مطرح کردن مسائل شرعی خوب عمل کرده اند، در زمینه فضای مجازی برنامه ریزی‌هایی انجام شده و در رابطه با معضلات ناشی از آن در روستا‌ها با حضور کارشناسان فضای مجازی، کلاس‌هایی برگزار شد.
 
/بماند/  مدیر جهادی ندایم و بحث اشراف گری رواج دارد/ مسئولانی از دل گروه‌های جهادی برخواستند
حضور دانشجویان جهاد گر در مسجد
 
مسئول گروه جهادی فاطمه الزهرا(س) با توصیه به دولتی‌ها برای توجه به مردم مناطق محروم ادامه می دهد: دولت به فکر مردم روستا و حاشیه شهرها باشد، نباید همه تمرکز‌ها متوجه شهر شود. به روستایی‌ها وام اشتغال بدهند، چرا که آنها توانایی اشتغالزایی را دارند.
 
وی ابراز امیدواری می کند مجموعه کار‌هایی انجام شود تا معضلات حاشیه شهر برطرف شود. البته  لازم است که دولت در این رابطه همت کند چرا که مشکلات حاشیه شهر زیاد است و نیاز به توجه بیشتر دارد.

اما، تلاش این دانشجویان برای مردم مناطق محروم بدون منت و خواسته‌ای است؛ براتی در این رابطه می‌گوید که در حدی که وسع ما باشد سعی می‌کنیم که به مردم مستضعف خدمت کنیم و بچه‌ها هیچ توقعی ندارند و تنها دعای خیر مردم را می‌خواهند. مسئولان هم هوای بچه‌های جهادی و نیرو‌های انقلابی در دانشگاه‌ها را داشته باشند چرا که رسیدگی به محرومین و مستضفعین از اهداف اصلی انقلاب ما است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار