آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۳۱۹
لاريجاني:

اعضاي حزب کارگزاران سازندگي معتقد به نظام سکولار بودند

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه يادآور شد: اعضاي حزب کارگزاران سازندگي مي‌گفتند ما بچه مسلمان هايي هستيم که طرفدار نظام سکولار هستيم و اين افراد همانند همان بچه مسلمان هاي قبل از انقلاب بودند که منافقين را تشکيل دادند.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، محمدجواد لاريجاني صبح امروز در نخستين کنگره ملي علامه امامي مازندراني در حسينيه حضرت سيدالشهداء شهرستان بابل اظهار داشت: دشمنان پس از پيروزي انقلاب اسلامي مي گفتند نظامي که بر پايه اسلام و روحانيت شکل گرفته، حکومتي خواهد بود که فاقد توانايي است و اينگونه مسائل نيز پس از انقلاب اسلامي در زمان دوم خرداد با پول بيت المال بيان مي شد؛ ولي امروز همان دشمنان مي بينند که ايران اسلامي به عنوان يک قدرت برتر منطقه اي نقش آفريني مي کند.

سابقه داران انقلاب از پشت به نظام خنجر زدند

اين کارشناس مسائل سياسي در ادامه به انحرافات ايجاد شده پس از انتخابات دهمين دوره رياست جمهوري اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخي کساني که در جبهه و جنگ حضور داشته و خدمات بسياري نيز در طول دوران انقلاب از خود نشان داده بودند و سابقه انقلابي داشتند، دچار انحراف شده و آرام آرام به نفاق رسيدند و به بهانه انتخابات از پشت به نظام خنجر زدند که با اين اقدام همان جريان منافقان ابتداي انقلاب تکرار شد.

انحرافات از دوران هاشمي شروع شد

‌لاريجاني شروع انحرافات پس از دهمين دوره رياست جمهوري را از دور دوم رياست جمهوري آقاي هاشمي رفسنجاني دانست و خاطرنشان کرد: در آن دوره عده اي آمدند و گفتند اين طور نمي توانيم همانند کشورهاي ديگر پيشرفت کنيم، چون اسلام براي زندگي خصوصي است و ما بايد حکومتمان را سکولار قرار دهيم.

وي افزود: اعضاي حزب کارگزاران سازندگي مي‌گفتند ما بچه مسلمان هايي هستيم که طرفدار نظام سکولار هستيم و اين افراد همانند همان بچه مسلمان هاي قبل از انقلاب بودند که منافقين را تشکيل دادند.

دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه در پايان گفت: در زمان امام خميني (ره) همين آقاي موسوي طرفدار فقه پويا بود که تاکيد مي کرد اين فقه نبايد در قوانين ما بيايد که امام (ره) گفتند فقه ما سنتي و جواهري است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار