آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۳۶۶۹

واکنش وحید حقانیان به درگیری شب گذشته در مرز‌های شرقی در زمان فوتبال

دیشب تقریبا زمان شروع مسابقه فوتبال که ما آسوده خاطر در منازلمان همراه با خانواده مشغول دیدن بازی جوانمردان باغیرتمان بودیم، در مرز شرقی کشور برجک ۹۶ میرجاوه سیستان و بلوچستان نیرو‌های بسیج و سپاه پاسداران عزیز مورد یورش حدود ۳۰ نفر از گروهک‌های معاند قرار گرفتند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «سیدوحید حقانیان» طی مطلبی به درگیری شب گذشته نیرو‌های بسیج و سپاه با اشرار و گروهک‌های معاند در مرز شرقی کشور واکنش نشان داد.

«بسمه تعالی
دیشب تقریبا زمان شروع مسابقه فوتبال که ما آسوده خاطر در منازلمان همراه با خانواده مشغول دیدن بازی جوانمردان باغیرتمان بودیم، در مرز شرقی کشور برجک ۹۶ میرجاوه سیستان و بلوچستان نیرو‌های بسیج و سپاه پاسداران عزیز مورد یورش حدود ۳۰ نفر از گروهک‌های معاند قرار گرفتند، که این جوانمردان نیز پس از درگیری غیرتمندانه اشرار را فراری داده و به آن‌ها خساراتی وارد آوردند.

در این درگیری ۳ غیورمَرد سپاه و بسیج شهید و ۵ غیورمَرد دیگر مجروح شدند. درود بر این دلاورمردان پاسدار وطن و آن غیورمردان عرصه ورزش که امنیت و عزت را به مردم و کشور هدیه می‌کنند. ما نیز چنین باشیم.

وحید حقانیان»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار