کد خبر:۶۹۳۶۸۳
دادستان تهران:

آشوبگران روز گذشته بازار تهران بازداشت شدند/ مسئولان در برخورد با آشوب‌ها و ناامنی‌ها کوتاه نمی‌آیند

عباس جعفری دولت آبادی از شناسایی و بازداشت عاملان آشوب روز گذشته در محدوده بازار تهران خبر داد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس جعفری دولت آبادی در حاشیه همایش قوه قضاییه در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا در رابطه با اعتراضات روز گذشته تا این لحظه بازداشتی داشتید؟ گفت: قبلا هم گفته ایم که مسئولان نظام در برخورد با آشوب‌ها و ناامنی‌ها به هیچ عنوان کوتاه نمی‌آیند. برنامه جدی آمریکایی‌ها در مورد ایران دامن زدن به ناامنی هاست. دیروز تلاش کردند با تهدید بازاری‌ها درب مغازه‌ها را ببندند و در برخی نقاط شهر آشوب ایجاد کنند و به برخی مغازه‌ها آسیب برسانند.

وی با بیان اینکه عوامل این آشوب‌ها شب گذشته شناسایی شدند، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از این افراد دستگیر و بازداشت شدند. محرکین اصلی حادثه که با برنامه ریزی در نقاط مختلف تهران به تهدید بازاری‌ها اقدام کردند که اگر بازار را نبندید فلان کار را انجام می‌دهیم توسط پلیس و دستگاه امنیتی شناسایی شدند و امروز تحویل دادستانی می‌شوند.

دادستان تهران افزود: من به این افراد و خانواده‌های آن‌ها اطلاع می‌دهم که تا محاکمه نشوند آزاد نخواهند شد. کسانی که اخلال نظام اسلامی را نشانه رفته اند از جنس بازاری‌ها نبودند و خواهید دید که بازاری‌ها صف خود را جدا خواهند کرد. مردم اجازه نخواهند داد عده‌ای به خود حق بدهند که وضع بازار را متلاطم کنند و برای مردم ناامنی اقتصادی ایجاد کنند.

دولت آبادی افزود: پیام من به آشوب گران در حوزه امنیت و اقتصاد این است که دستگاه قضایی با هرگونه نا امنی و آشوب و اغتشاش در حوزه اقتصادی مبارزه خواهد کرد و متهمانش مانند آشوب‌های دی ماه و اسفند ماه تا انجام محاکمه آزاد نخواهند شد. ریاست قوه قضاییه فرمودند که اتهام اخلال در نظام اقتصادی و اتهام در حوزه امنیت مجازات سنگینی دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره علت و بازداشت هنگامه شهیدی و آخرین وضعیت پرنده قبلی وی گفت: وی چند ماهی متواری بود و همان طور که در شبکه‌های مجازی می‌دیدم هر روز اهانت‌های آشکاری به دستگاه قضایی و مسئولینش می‌کرد به جای اینکه خود را معرفی کند توییت‌های بسیار مجرمانه‌ای منتشر می‌کرد. امروز در جزیره کیش درحالی که مدعی بود تا تغییر مسئولان دستگاه قضایی خود را معرفی نخواهد کرد، دستگیر شد. این نشانه اقتدار پلیس ماست که به همه متهمان می‌گوید دست از اقدام مجرمانه بردارند. ایشان پرونده سنگین در دستگاه قضایی دارد. امیدواریم که زودتر به دادگاه ارسال شود.

جعفری دولت آبادی در پاسخ به سوالی در مورد بازداشت علیرضا زیبا حالت منفرد که به جعبه سیاه بابک زنجانی معروف است گفت: وی در بازداشتگاه است و البته من اخیرا به بازپرس ایشان تاکید کردم در تحقیق تسریع شود. چون برخی از تحقیقات ایشان منوط به انجام کار کارشناسی و در حال انجام است.

دادستان تهران در مورد پرونده فعالان محیط زیستی گفت: به زودی امیدوارم به دادگاه ارسال شود.
وی در پایان در مورد توییت محمود صادقی مبنی بر هجوم ماموران امنیتی به منزل سید امامی و گذاشتن جعبه‌ای در داخل خانه عنوان کرد: من نمی‌دانم جعبه را نشنیدم، ولی برای کاری که انجام شده حتما مجوز قانونی وجود داشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار