دانشجویان مصرانه و هوشیارانه پیگیر وضعیت fatf هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۰۵۱
واعظ در گفتگو با دانشجو:

دانشجویان مصرانه و هوشیارانه پیگیر وضعیت fatf هستند

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سجاد مشهد گفت: با توجه به تجربه تاریخی برجام، مردم و جوانان هوشیارانه و مصرانه پیگیر وضعیت fatf هستند.

دانشجویان مصرانه و هوشیارانه پیگیر وضعیت fatf هستند

لیلا واعظ، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سجاد مشهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: دانشجو که موذن جامعه است، باید مسائل و دردهای روز جامعه را درک و حل آنها را از مسئولین مطالبه کند و تا زمانی که به نتیجه نرسید، دست از پیگیری آن برندارد.

 

وی با اشاره به این‌که از جمله مطالبات امروز دانشجویان و مردم شرایط بد اقتصادی و  عهدنامه  fatf است، افزود: مردم ایران با توجه به تجربه تلخ تصویب برجام، هوشیارانه و مصرانه پیگیر وضعیت fatf  و تاثیر نمایندگان بر آن هستند و از مسئولان به خصوص نمایندگان خود در مجلس، انتظار دارند که نسبت به تصویب این نوع عهدنامه‌ها که از سوی غرب به ایران پیشنهاد می‌شود، بصیرت و دقت نظر کافی را داشته باشند.

 

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سجاد مشهد بیان کرد: کسانی که به دنبال تصویب این عهدنامه در کشور هستند، باید بدانند که جوانان و مردم هوشیار هستند و اجازه نمی‌دهند که آنان مانند امضاکنندگان برجام، بار دیگر با رویکرد ما نمیتوانیم خود، عزت و استقلال این کشور را ملعبه دست استکبار کنند.

 

واعظ خاطرنشان کرد: به منظور تصویب و اجرائی شدن عهدنامه fatf شاهد همکاری از سوی مجلس و دولت با گروه ویژه اقدام مشترک مالی بوده‌ایم، به گونه‌ای که با تصویب لایحه پالرمو در حال تکمیل تکه های پازل این عهدنامه نکبت بار هستند.

 

وی گفت: همه ما باید از اتفاقات گذشته خود بخصوص موضوع برجام درس بگیریم؛ اما برخی از نمایندگان لیست امید بی توجه به گذشته، اظهارات عوام فریبانه‌ای از fatf انجام می‌دهند و حتی سخنان مقام معظم رهبری در خصوص این عهدنامه را تفسیر به رای کردند؛ در حالی که تعریف بندها و تبصره‌های آن از تروریست و گروه های تروریستی، مخالف با اصل یازدهم از قانون اساسی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار