آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۷۵۸

دانه‌ای خوش طعم برای دفع سنگ کلیه‌

دانه هل از با ارزش‌ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می‌شود دانه هل بوی بد دهان را رفع می‌کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، برخی گیاهان خاصیت دارویی دارند، اما دانه هل از آن دسته از با ارزش‌ترین طعم دهنده‌هایی است که می‌تواند سنگ کلیه افراد را دفع کند.

حمید ثقفی متخصص طب سنتی گفت: هل به عنوان طعم دهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده است، اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش خواص دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین درد‌های گوارشی موثر است.

وی افزود: دانه هل از با ارزش‌ترین طعم دهنده چای و غذا محسوب می‌شود دانه هل بوی بد دهان را رفع می‌کند. وی گفت: دانه این گیاه حاوی مواد معدنی همچون کلسیم، گوگرد و فسفر است، البته لازم به ذکر است، دانه و روغن هل در بهبودی افرادی‌که به یبوست مبتلا هستند نقش بسزایی دارد.

وی اذعان داشت: دانه هل فواید و خواص بسیاری دارد که دفع سنگ کلیه یکی از بیماری‌هایی است که با مصرف این گیاه بهبود می‌یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار