کد خبر:۶۹۵۳۵۳

صدا و سیما از دادستانی کل تذکر گرفت/ ضرورت رعایت مقررات قانونی

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور از تذکر دادن به صدا و سیما در راستای پخش تبلیغات غیر سلامت خبر داد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد حشمتی در خصوص ورود معاونت حقوق عامه به موضوعات تخصصی از قبیل: بهداشت، سلامت و امنیت غذایی گفت: جلسات و کارگروه‌هایی اخیرا در دادستانی کل کشور با محوریت موضوع بررسی راهکار‌های منع یا کاهش تبلیغات برخی اقلام پرضرر و راهکار‌های کاهش عرضه و استعمال دخانیات از جمله قلیان برگزار شده است.

معاون دادستان کل کشور در پاسخ به این سوال که صدا و سیما کالا‌ها و مواد خوراکی مضر برای سلامت را تبلیغ می‌کند، آیا در این رابطه نیز دادستانی کل ورود داشته است؟ گفت: در این جلسات نمایندگان و کارشناسانی از صدا و سیما حضور داشتند و تذکرات لازم به آن‌ها داده شد تا مقررات قانونی رعایت شود.

حشمتی در خصوص موضوع تبلیغات برخی مواد خوراکی که مصرف افراطی آن موجب به خطر افتادن سلامت افراد می‌شود به ویژه از سوی صدا و سیما، خواهان انجام بررسی‌های بیشتر و ارائه استدلال‌های مناسب و مستندات قانونی به صداوسیما به منظور همراهی با محدود کردن و منع تبلیغ مواد خوراکی مضر شد.

معاون حقوق عامه دادستان کل کشور تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع، نقطه نظراتی در جلسات و کارگروه‌ها مطرح شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار