کد خبر:۶۹۶۲۰۳

ترافیک سنگین در بخش‌هایی از جاده‌های شمالی/ چالوس یکطرفه می‌شود

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ نادر رحمانی با اشاره به آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر بر اساس گزارش‌های همکارانمان و همچنین تصاویر دوربین‌های نظارتی پلیس از جاده‌های کشور، شاهد ترافیک سنگین در محور کرج چالوس از ابتدای این محور تا کیلومتر 5 آن هستیم.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا ادامه داد: این وضعیت ترافیکی در بخش‌هایی از محور هراز نیز گزارش شده و ترافیک در محدوده امامزاده هاشم و آبعلی نیز سنگین است.

وی با اشاره به ترافیک نیمه سنگین در مقاطعی از اتوبان‌های تهران کرج و کرج قزوین گفت: در این مسیر نیز در محدوده پل فردیس شاهد ترافیک سنگین هستیم.

رحمانی در پایان با اعلام خبر یکطرفه شدن محور چالوس از عصر امروز نیز گفت: با توجه به برنامه‌ریزی قبلی انجام شده، تردد در محور چالوس از میدان امیرکبیر به سمت مرزن آباد از ساعت 16 امروز ممنوع خواهد شد و این مسیر از ساعت 20 از مرزن آباد به سمت کرج به صورت یکطرفه خواهد بود که البته با توجه به حجم ترافیک، ممکن است اعمال این محدودیت‌های ترافیکی با کمی تاخیر آغاز شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار