آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۳۴۳

قدرتمندترین کشور‌های جهان به روایت ایندیپندنت

روزنامه ایندیپندنت با استناد به یک گزارش سالانه، فهرستی از قدرتمندترین کشور‌های جهان را در سال ۲۰۱۸ معرفی کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایندیپندنت در مطلبی نوشت: گزارش معتبر «یو اس نیوز اند ورلد ریپورت» در سال ۲۰۱۸، ۸۰ کشور مختلف را بر اساس قدرت سیاسی، اقتصادی و نظامی آن‌ها رتبه‌بندی کرده است. بر اساس این گزارش، آمریکا امسال هم به عنوان قدرتمندترین کشور جهان معرفی شد. این در حالی است که برخی از کشور‌ها در رتبه بندی امسال در مقایسه با سال گذشته به جایگاه بالاتری صعود و برخی دیگر به جایگاه پایین تری تنزل پیدا کرده اند.

در این فهرست ایران در مقایسه با سال ۲۰۱۷ به رتبه بالاتری صعود کرده و جایگاه سیزدهم این جدول را به خود اختصاص داده است. بر اساس این گزارش، ایران یکی از بزرگترین اقتصاد‌های خاورمیانه است و به دلیل داشتن ذخایر نفتی فراوان، علاقه و توجه کشور‌های قدرتمند جهان را به خود جلب کرده.

در زیر فهرست ۵ کشور قدرتمند جهان بر اساس قدرت‌های اقتصادی، سیاسی و نظامی گردآوری شده است:

۱. آمریکا: این کشور رتبه نخست کشور‌های قدرتمند جهان را از آن خود کرده است. این در حالی است که چالش‌های داخلی از جمله تنش‌های نژادی و نابرابری به این کشور آسیب زیادی وارد کرده است.

۲. روسیه: این کشور یکی از قدرتمندترین اقتصاد‌های جهان را دارد. روسیه همچنین در حوزه نظامی هم سرمایه گذاری‌های زیادی کرده است. این کشور در سال ۲۰۱۶، ۵.۴ درصد از تولید ناخالص داخلی اش را صرف امور دفاعی کرد.

۳. چین: سرعت رشد اقتصادی چین بسیار زیاد است، اما همچنان بسیاری از مردم این کشور زیر خط فقر زندگی می‌کنند. بر اساس این گزارش، این کشور به دلیل برخی سیاست هایش مورد انتقاد‌هایی در جهان قرار گرفته است.

۴. آلمان: رتبه آلمان در سال جاری میلادی افزایش یافته و توانسته جایگاه انگلیس را از آن خود کند. آلمان که محبوب‌ترین کشور در اتحادیه اروپاست، یکی از قدرتمندترین اقتصاد‌های جهان را دارد.

۵. انگلیس: به دنبال تشدید تنش‌ها درباره برکسیت (خروج انگلیس از اتحادیه اروپا)، رتبه این کشور در مقایسه با سال گذشته میلادی، یک پله تنزل پیدا کرده است.

در فهرست قدرتمندترین کشور‌های جهان، ترکیه هم پس از ایران قرار گرفته و جایگاه چهاردهم را از آن خود کرده است. سوئیس، ایتالیا و سوئد هم در رتبه بندی سال ۲۰۱۸ به ترتیب جایگاه‌های هفدهم، هجدهم و نوزدهم را از آن خود کرده اند.

در این رتبه بندی جایگاه پاکستان در مقایسه با سال گذشته میلادی دو پله سقوط کرده است. افزایش بی‌ثباتی و مشکلات مرزی پاکستان با هند از جمله دلایل سقوط جایگاه این کشور بوده است. پاکستان یکی از جوان‌ترین کشور‌های جهان است که بیشتر شهروندان آن را افراد زیر ۲۲ سال تشکیل می‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۷
با این همه تحریم 13 جهانیم
وای که اگر تحریم نبودیم...
5
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۸
با اینکه باعث غروره این نتیجه و البته واقعاً هم نگاه کنیم ایران در بین کشورهای منطقه و دنیا قدرت خیلی بالایی داره، این لیست مشکلاتی هم داره، اون هم اینکه عربستان سعودی، امارات و اسرائیل رو از ایران قوی تر میدونه...! در حالی که طبق یک لیست دیگه ایران رو در رده هفتم قدرت دنیا قرار داده بودن. قدرت ایران ناشی از قدرت نظامی بالا، ثبات و قدرت سیاسی بالا، فرهنگ قوی انقلاب اسلامی بین کشورهای مختلف(واقعاً مردم کشورها به خصوص کشورهای اسلامی علاقه زیادی به ایران دارن)، فرهنگ ایرانی اصیل و تاریخی و دین اسلام و فرهنگ فوق العاده تشیع، جمعیت بسیار بالای جوان و بانشاط و شجاع، قدرت علمی بالا در علوم استراتژیک، صنایع استراتژیک مثل هوافضا،انرژی هسته ای و موشکی، جعرافیای فوق مهم، نقطه اتصال شرق و غرب، تنگه هرمز، متحدین منطقه ای قوی، کشور اول دنیا در ذخایر نفت و گاز با هم، قدرت مقاومت بالا در برابر تحریم ها و تکانه های اقتصادی دنیا (یکی از کمترین بدهی های خارجی اقتصادی)، اقتصاد بزرگ و با ظرفیت بالا برای پیشرفت و مسائل دیگه. اگر مزاحمین سیاسی از ایران محو بشن، کشورمون با سرعت نور پیشرفت خواهد کرد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار