دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه گفت: ما در زمینه حجاب مطالعاتی انجام دادیم و سعی کردیم دلایل عقلی حجاب را به دانشجویان منتقل کنیم. جلساتی در خصوص این موضوع نیز با حضور اعضای تشکلها برگزار کردیم.
حسین عسگریها، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت جنبش دانشجویی دراستان آذربایجان غربی گفت: جامعه اسلامی به عنوان یک قدرت جنبش دانشجویی در دانشگاه ارومیه، دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد ارومیه فعالیت میکند و با توجه به ارتباطی که با دانشجویان دارد، تاثیرگذار است.
عسگریها با اشاره به عدم موافقت یک سری تشکلها با انتصاب معاون فرهنگی جدید دانشگاه بیان کرد: معاون فرهنگی دانشگاه ارومیه جزو هیات جذب دانشگاه ارومیه بود و بحثهایی در مورد او وجود داشت که در جذب نیروهای انقلابی مقابله میکند و اساتید انقلابی را به زور بازنشسته میکرد.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در ادامه مطرح کرد: بحثهایی وجود داشت که اگر دکترعلی جو به عنوان معاون فرهنگی انتخاب شود، تشکلهای انقلابی بسته شود؛ اما بعد از انتخاب وی تعامل خیلی خوبی با جامعه اسلامی با تشکلهای انقلابی داشت.
وی در مورد بودجه دانشگاه برای فعالیتهای فرهنگی گفت: اردوی مشهد را اواخر سال قبل میخواستیم برگزار کنیم که با کمبود بودجه روبرو شدیم و معاون فرهنگی گفت که بودجه نداریم و ما با اصرار خیلی زیاد توانستیم بودجه برای اردوی مشهد را بگیریم.
عسگریها در ادامه تصریح کرد: برای اجرای برنامههای فرهنگی در سال جدید فعلا مشکلی نداریم و معمولا اواخر سال دچار کمبود بودجه میشویم.
دبیرجامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در خصوص وضعیت فرهنگی در دانشگاه ارومیه گفت: وضعیت فرهنگی دانشگاه ارومیه مخصوصا در زمینه حجاب مثل بیشتر دانشگاههای ایران وضعیت خوبی ندارد و شاید بگوییم متوسط رو به پایین است در زمینه حجاب حراست خیلی وارد عمل نشده است.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه حراست برای جلوگیری بی حجابی در دانشگاه خوب عمل نمیکند، گفت: این موضوع بیشتر برمی گردد به تفکر هیات مدیره دانشگاه، که در دانشگاه حاکم است و با حراست تعامل دارند که حجاب نباید با زور باشد؛ بیشتر میگویند باید فرهنگ سازی انجام شود.
وی درمورد این سوال که جامعه اسلامی برای فرهنگ سازی حجاب در دانشگاه چه کارهایی انجام داده است، گفت: ما در زمینه حجاب مطالعاتی انجام داده ایم و سعی کردیم دلایل عقلی حجاب را به دانشجویان منتقل کنیم. جلساتی در خصوص این موضوع نیز با حضور اعضای تشکل ها برگزار کردیم و برنامه های ما در سطح دانشگاه و درون تشکیلاتی بود.
دبیرجامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه ارومیه مطرح کرد: برنامههایی که امسال اجرا کردیم، مناسبتی یا معرفتی یا آموزشی بود، مانند اکران فیلم ماجرای نیمروز، اکران فیلم ویلاییها که هزینه آن برای کمک به زلزله زدهها اهدا شد و اردوی آموزشی در مشهد برگزار شد.
وی در مورد اتقاقات اخیر که درخوابگاه ارومیه صورت گرفته بود، گفت: متاسفانه اخیرا در خوابگاه ارومیه شاهد خودکشی وخودزنی دانشجویان ساکن خوابگاه بودیم. انتقادی که تشکلها به معاونت شورای فرهنگی دارند، این است که هیچ برنامه خاصی برای پیشگیری این مسائل ندارند.