معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: هر چه بیشتر از علم اقتصاد برای رسیدن به اهداف استفاده کنیم موفقتر خواهیم بود؛ اما اگر درجه سیاستزدگی را در مسائل اقتصادی بالا ببریم سرعت رسیدن به اهداف کم میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ، محمد نهاوندیان عصر امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان لرستان که در محل اتاق بازرگانی خرمآباد برگزار شد، با اشاره طرح مطرح شده برای ایجاد معبر گردشگری در ۴ استان غرب کشور با محوری لرستان، بیان کرد: استاندار لرستان معاونت سرمایهگذاری را موظف کند تا توجیه اقتصادی این طرح را مشخص نماید.
وی بر ایجاد اشتغال در حوزه جاذبهها و فرصتهای گردشگری لرستان تاکید نمود و افزود: در عین حالی که توجه به گردشگر خارجی مهم است، اما هرگز قابل قیاس با گردش مالی گردشگران داخلی نیست.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با ذکر این مطلب که امروز حجم عظیمی از گردشگران ما در کشورهای خارجی حضور مییابند، خاطرنشان کرد: یکی از علل این حضور عدم معرفی ظرفیت گردشگری کشور است لذا صداوسیما و رسانهها جاذبههای گردشگری را معرفی کنند.
وی با اشاره به اینکه معمولاً جلسات شورای دولت و بخش خصوصی معمولاً با گلایهها همراه است، اما در لرستان با این نگاه مثبت و ارائه طرح مواجه شدیم، خاطرنشان کرد: امروز نیازمند روحیه مشارکت هستیم چراکه با روحیه همگرایی میتوان مشکلات را حل کرد.
نهاوندیان با بیان اینکه دولت و بخش خصوصی در یک کشتی نشستهاند، اظهار کرد: مسابقه ملامت ما را بهجایی نمیرساند و مسابقه مشارکت است که ما را به قلههای افتخار میرساند.
وی اعتقاد به تعامل و همگرایی را فرض کار اقتصادی و توسعه دانست و با ذکر این مطلب که تواضع درس اول اخلاق الهی است، اضافه کرد: جوهر مایه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این است که همه چیز را همگان دارند.
وی به نیازهای متقابل دولت و بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: دولت به فکر بخش خصوصی نیاز دارد و بخش خصوصی نیز نیازمند سیاستگذاریهای دولت است، این در حالی بوده که همه تلاش دولت برداشتن موانع از سر راه بخش خصوصی است.
نهاوندیان تصریح کرد: مقرر شده تهاتر طلبها و بدهیهای بخش خصوصی و دولت تا مبلغ ۵۰ هزار میلیارد تومان انجام شود به طوریکه اگر بخش خصوصی در جایی بدهکار دولت و در جایی دیگر طلبکار است این موارد را با تهاتر حل کرد، کمااینکه با اجرای این طرح، شرایط روانی فوقالعادهای در مناسبتهای بخش خصوصی ایجاد میشود.
وی با اشاره به اینکه علیرغم مشکلاتی که در اقتصاد داشتیم، اما توجه و بیداری در حاکمیت و بخش خصوصی موجب افزایش سرمایه شده است، اضافه کرد: هر چه بیشتر از علم اقتصاد برای رسیدن به اهداف استفاده کنیم موفقتر خواهیم بود، اما اگر درجه سیاستزدگی را در مسائل اقتصادی بالا ببریم سرعت رسیدن به اهداف کم میشود.