کد خبر:۶۹۸۹۹۳
مشاور رئیس و مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان بهزیستی کشور خبر داد

سوء استفاده مدیران ارشد قلابی برای دریافت کمک های مادی

مشاور رئیس و مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان بهزیستی کشور، گفت: برخی افراد از عنوان بهزیستی برای دریافت کمک های نقدی در سطح معابر شهر و درب منازل سوء استفاده می‌کنند.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا هاشمی نیا با اشاره به تکرار سوء استفاده از عنوان بهزیستی برای دریافت کمک‌های مادی گفت: اخیراً افرادی ناشناس با معرفی خود به‌عنوان مدیر ارشد و مسئول نهاد‌های دولتی طی تماس با مددجویان و مدیران مراکز خصوصی تحت پوشش سازمان بهزیستی و مراجعه به درب منازل، مباحثی مبنی بر پرداخت تسهیلات بلاعوض، تهیه تجهیزات پزشکی، ایجاد اشتغال و مواردی از این قبیل اظهار می‌دارند که در قبال ارائه این خدمات مبلغ مشخصی به شماره حساب ارائه شده واریز تا به آنان خدمات مذکور ارائه شود.

وی اظهار کرد: سازمان بهزیستی و ادارات تابعه در سراسر کشور هیچ‌گونه خدمتی را به‌صورت غیر حضوری به مددجویان و دیگر شهروندان ارائه نمی‌دهند و تمامی خدمات ارائه شده در قالب مشخص و بر اساس ضوابط قانونی انجام می‌شوند.

مشاور رئیس و مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان بهزیستی کشور در پایان یادآور شد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه اقدام مشابه، ضمن خودداری از مساعدت و برای جلوگیری از سوء استفاده از عواطف نوع‌دوستانه مردم، سریعاً مراتب را از طریق سامانه ستاد خبری دفتر مرکزی حراست به شماره ۶۶۷۱۳۶۹۳ اطلاع دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار