آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۳۶۳

قیمت نفت رشد کرد

درحالی که تمرکز بازار‌ها به سوی احتمال افزایش تقاضای چین چرخید و توجهات از روی عرضه بیش از حد و جنگ تجاری آمریکا-چین برداشته شد، قیمت نفت خام بالا رفت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، در پایان معاملات روز سه‌شنبه و شروع معاملات روز چهارشنبه، درحالی که تمرکز بازار‌ها به سوی احتمال افزایش تقاضای چین چرخید و توجهات از روی عرضه بیش از حد و جنگ تجاری آمریکا-چین برداشته شد، قیمت نفت خام بالا رفت.

قیمت هر بشکه نفت برنت با ۳۳ سنت افزایش در ۷۳.۴۴ دلار بسته شد. در جلسه معاملاتی دیروز، قیمت این شاخص نفتی تا ۷۴ دلار هم بالا رفته بود.

قیمت هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۶۳ سنت یا نزدیک به ۱ درصد جهش کرد و در ۶۸.۵۲ دلار به کار خود پایان داد. در طول معاملات دیروز، دابلیوتی‌آی تا ۶۹.۰۵ دلار هم بالا رفته بود.

در ابتدای معاملات روز چهارشنبه، قیمت‌ها همچنان به روند رشد خود ادامه می‌دهند.

فیل فلین، تحلیل‌گر پرایس فیوچرز در شیکاگو، می‌کوید: انتشار گزارشاتی از این که چین هزینه‌کرد‌های خود در زیرساخت‌ها را افزایش خواهد داد، کمک کرد تا نگرانی از این که تنش‌های تجاری تقاضای عظیم چین را کاهش دهد، فروکش کند.

فلین گفت: این برای نفت بسیار سودآور خواهد بود. افزایش هزینه‌کرد‌ها در زیرساخت چین، در گذشته تقاضای نفت را خیلی بالا برده است و حالا این خبر قیمت‌ها را تقویت خواهد کرد.

جین مک‌گیلیان، نایب‌رییس تحقیقات بازار در تردیشن‌انرژی در استمفورد، می‌گوید: پس از سقوط ۸ درصدی قیمت‌ها از رکورد‌های چندین ساله، خریداران دوباره به بازار بازگشتند.

موسسه سوخت آمریکا هم اعلام کرده است که در هفته گذشته میزان ذخایر نفت تجاری آمریکا ۳.۲ میلیون بشکه کاهش یافته است که از حد انتظار بالاتر بود. این باعث شد قیمت پیش‌خرید نفت آمریکا پس از بسته شدن بازار‌های اصلی، در بازار‌های غیررسمی همچنان بالاتر برود و به ۶۸.۷۳ دلار برای هر بشکه برسد.

حال‌وهوای بازار‌ها همچنان تحت تاثیر دو عامل مهم قرار دارد. نگرانی از اختلال در صادرات نفت ایران تحت فشار روزافزون آمریکا و بالا گرفتن تنش‌های تجاری بین آمریکا و اقتصاد‌های مهم جهان که می‌تواند به رشد اقتصادی جهانی آسیب بزند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار