جايگزيني رويکرد «صادرات مبنا» به جاي توسعه صادرات غيرنفتي
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، بابک افقهي که در همايش «تهديدهاي صادرات و سرمايه گذاري و راهکارهاي مقابله با آن» سخن مي گفت، گفت: بر اساس اين تغيير رويکرد تلاشگران عرصه اقتصادي دولتي و خصوصي کشور اعم از بنگاه هاي توليدي، بانک ها و... بايد دغدغه «صادرات مبنا» داشته باشند.
افقهي با اشاره به اينکه اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها بر خدمات بازرگاني نظير حمل و نقل، بسته بندي، انبارداري و... اثراتي را به دنبال خواهد داشت، گفت: دولت تمامي توان خود را بکار مي گيرد از محل اعتبارات بازپرداخت حاملهاي انرژي، هزينه هاي تحميلي مربوط به آنرا کنترل کند.
معاون وزير بازرگاني اضافه کرد: مطابق مطالعات انجام شده، حداقل رشد 10 درصدي را براي دوران گذار اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها پيش بيني شده است.
وي با اشاره به بند (ز) ماده 8 قانون هدفمند کردن يارانه ها مبني بر تخصيص 30 درصد درآمد ناشي از بازگشت منابع به توسعه صادرات غيرنفتي، گفت: بر اين اساس بسته هاي حمايتي متفاوتي به دولت پيشنهاد شده است تا حداقل فشار به صادرکنندگان کشورمان در دوران گذار اجراي طرح هدفمند کردن يارانه ها وارد نشود.
گفتني است، همايش «تهديدهاي صادرات و سرمايه گذاري و راهکارهاي مقابله با آن» با حضور فعالان صادرات در بخش خصوصي و جمعي از مسئولان كشوري در سالن اجتماعات هتل پارسيان اوين برگزارشد و مهندس بابک افقهي، معاون وزير بازرگاني و رئيس کل سازمان توسعه تجارت ايران در آن به ايراد سخن و پاسخگويي به سوالات صادرکنندگان پرداخت./انتهاي پيام/