آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰
نشست خبري جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي/حسين فدايي:

حوزه اقتصاد به بازسازي جدي نياز دارد

عضو جبهه متحد اصولگرايان با تاكيد بر اينكه نياز به بازسازي جدي در حوزه اقتصاد داريم، اظهار داشت: شكوفايي، خلاقيت و نوآوري در اين حوزه معنا و مفهوم پيدا خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حسين فدايي، دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در اولين نشست خبري اين تشكل كه امروز برگزار شد، با اشاره به اينكه تحليل‌هاي مختلفي بر اساس نامگذاري امسال تحت عنوان سال «نوآوري و شكوفايي» از سوي كارشناسان ارائه شده است، گفت: متاسفانه مصاديقي كه در اين حوزه مورد بحث و بررسي واقع شده تنزل دادن مفهوم نوآوري و شكوفايي بوده است.

وي با تاكيد بر اينكه نوآوري و شكوفايي مي تواند در حوزه نظري و اصول و مباني انديشه مطرح شود، افزود: اين مسئله در حوزه روش به اقدامات جاري كشور نيز قابل طرح است.

فدايي با تاكيد بر اينكه نوآوري و شكوفايي در حوزه مباني و اصول مربوط به نحوه تدوين و تبليغ است، گفت: در حوزه روش و چگونگي آن نيز منظور خلاقيت است.

دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي ادامه داد: در حوزه روش، «نوآوري و شكوفايي» زماني معنا و مفهوم پيدا مي كند كه اين مسئله در دستور كار جدي رسانه‌ها و مسئولان قرار گيرد؛ چرا كه چالش اساسي ما در اداره كشور برنامه ريزي و نوآوري در آن است.

اين نماينده مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: در اصول نظام جمهوري اسلامي نياز به ابداع و خلاقيت نيست؛ چرا كه اين نظام با توجه به روحيه استكبار ستيزي و آزاد انديشي و مردم سالاري و ساير اصول ديگر كارآمد، مترقي و پاسخگوي نياز بشر در عصر كنوني است.

به گفته وي نوآوري و شكوفايي بيشتر مربوط به حوزه تبيين است. 

عضو جبهه متحد اصولگرايان همچنين با اشاره به اينكه در حوزه مالي، حسابرسي و حسابداري نيز نياز به طرحي جامع كه كارآمد باشد، داريم، گفت: در حوزه اداري نيز بايد پالايش اساسي صورت گيرد تا كشور از بروكراسي و كاغذبازي نجات پيدا كند.

وی با انتقاد از قرار داشتن 80 درصد اقتصاد در اختيار دولت گفت: با اين روند رقابت براي مردم سخت و يا غيرممكن شده لذا روش‌هاي جديدي را بايد طراحي كرد.

فدایی با تاكيد بر اينكه نوآوري و شكوفايي در ارائه طرح‌ها و روش‌ها بايد منجر به كارآمدي هر چه بيشتر نظام و خدمت به مردم شود، تصريح كرد: لازم است نوآوري در حوزه اقتصاد زمينه مشاركت مردم را هر چه بيشتر فراهم كند كه متاسفانه ما در اين حوزه مشكل داريم.

دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه بيش از 70 درصد كساني كه در مرحله اول انتخابات راي آوردند از نيروهاي اصولگرا هستند، اظهار داشت: در مرحله دوم نيز جبهه متحد اصولگرايان نيز از كانديداهاي خود در حوزه‌هاي انتخابي مختلف حمايت خواهند كرد.

وي ادامه داد: در حوزه‌هايي كه رقابت تنها بين اصولگرايان است چندان تفاوتي نمي كند كه چه كسي راي آورده است./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار