آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۴۹۱

عدم محدودیت پذیرش شرکت‌های اینترنتی در بازار سرمایه/ فرصت سودآوری برای شرکت‌های بورسی

رئیس سازمان بورس در جریان امضای تفاهم نامه با سازمان فناوری اطلاعات برای ورود شرکت‌های آی تی به بازار سرمایه گفت: با توجه به نوسان نرخ ارز و نرخ جایگزینی شرکت‌ها فرصت سودآوری مناسبی پیش‌روی شرکت‌های بورسی قرار گرفته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شاپور محمدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در آیین امضای تفاهم‌نامه با سازمان فناوری اطلاعات برای ورود شرکت‌های فناوری اطلاعات محور و استانداردهای ورود به بورس گفت: امضای این تفاهم نامه مقدمه ای برای توسعه زیر ساخت‌های حوزه فن آوری اطلاعات بازار سرمایه است.

دبیر شورای عالی بورس به مهم‌ترین دستاوردهای این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: نگه داری و ذخیره سازی داده‌های سازمان بورس، تبادل سریع و کارآمد اطلاعات بین ارکان بازار سرمایه و افزیش امنیت اطلاعات از مهم‌ترین دستاوردهای امضای این تفاهم نامه است.

محمدی، همکاری مشترک سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان فن آوری اطلاعات را محصول این تفاهم نامه دانست و ادامه داد: توسعه نرم افزارها، تولید اپلیکیشن ها، و نرم افزار بازی سازی از دیگر مزایای آغاز این همکاری است.

وی با بیان اینکه فرهنگ سازی و آموزش در حوزه فن آوری اطلاعات از دیگر محورهای این تفاهم نامه است، تاکید کرد: بر اساس قانون، اجرای اقدامات مبتنی بر فن آوری اطلاعات باید از بستر سازمان فناوری اطلاعات عملیاتی شود.

محمدی با بیان اینکه  پاسخ  نامه وزیر اقتصاد به دولت مطابق چارچوب توسعه ابزارهای ماده 16 بازار سرمایه تنظیم و به‌زودی منتشر می‌شود، عنوان کرد: کاهش نرخ مالیات از نیم‌درصد به یک‌دهم درصد در نقل‌ و انتقالات و مشوق نرخ صفردرصدی برای افزایش سرمایه‌ شرکت‌های بورسی از جمله  راهکارهای مثبت برای حمایت از جذب نقدینگی و سرمایه‌گذاران بورس است.

این مقام مسئول تاکید کرد: فرصت سودآوری مناسبی پیش‌روی شرکت‌های بورسی قرار گرفته، ضمن آنکه تحولات اقتصادی اثرگذار در کشور مانند نرخ ارز و موضوع نرخ جایگزینی شرکت‌ها به واسطه تغییراتی که بر روی نرخ‌ها اتفاق افتاد، تأثیر خود را بر بازار گذاشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار