هيئت دوچرخه سواري در شهرستان‌ها فعال مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۵
رئيس هيات دوچرخه سواري استان گلستان:

هيئت دوچرخه سواري در شهرستان‌ها فعال مي‌شود

رئيس هيئت دوچرخه سواي استان گلستان بر فعال سازي هيئت‌هاي شهرستاني، تشكيل منظم جلسات، استفاده از نيروهاي مبتكر، خلاق و فعال و علاقمند به ورزش در هيئت‌ها تاكيد كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، دكتر محسني در جلسه هيئت دوچرخه سواري استان گلستان در گرگان ضمن تشكر از فعاليت‌هاي انجام شده با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمينه اختصاص دفتر مستقل براي هيات دوچرخه سواري و تامين امكانات و تجهيزات با كمك اداره كل تربيت بدني استان گلستان گفت: هيات‌هاي شهرستاني بايد نسبت به اصلاح ساختار تشكيلاتي خود اقدام كرده و از قوام كاملي برخوردار باشند.

رئيس هيئت دوچرخه سواري استان گلستان در ادامه اين جلسه با اشاره به برنامه ريزي منسجم، بر تنظيم تقويم عملياتي هيئت‌ها تاكيد و تصريح كرد: هيئت‌هاي شهرستان همراه با اعلام تقويم پيشنهادي بايد راهكارها و پيشنهادات خود را در جهت ارتقاي سطح كمي و كيفي فعاليت‌هاي هيئت دوچرخه سواري استان گلستان اعلام كنند.

محسني در پايان سخنان خود اظهار اميدواري كرد که مجموع اين طرح‌ها و برنامه‌ها، سبب ارتقاي رتبه هيئت دوچرخه سواري استان در سطح كشور شود.

در اين جلسه، زنگي، دبير هيئت دوچرخه سواري استان گلستان نيز با ارائه گزارشي از اقدامات اين هيئت در سه ماهه اول سال جاري اظهار اميدواري كرد كه اين فعاليت‌ها در طول سال تداوم داشته باشد.

خاطرنشان مي‌شود، در بخش پاياني، مسئولان كميته‌ها و روساي هيئت‌هاي شهرستاني، برنامه‌ها و پيشنهادات خود را جهت فعال سازي هيئت دوچرخه سواري استان در زمينه برگزاری مسابقات همگاني و عمومي، برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي و ... بيان كردند.

لازم به ذكر است، اين جلسه به منظور بررسي مسائل و مشكلات هيئت‌هاي دوچرخه سواري در شهرستان‌ها و با حضور مسئولان كميته‌هاي استاني و روساي هيئت‌هاي شهرستاني در گرگان برگزار شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار