کد خبر:۷۰۰۸۹۱
خادمی در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

افزایش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به نفع اقتصاد ملی نیست/ مجلس حیاط خلوت دولت شده است

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: مناطق آزاد نه تنها اقتصاد ملی را تقویت نکرده بلکه به تولید و صادرات کشور هم آسیب رسانده‌اند.

هدایت‌الله خادمی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه مناطق‌آزاد فعلی دچار معضلات زیادی هستند، گفت: این مناطق‌ با وجود تمام امتیازاتی که از آن برخوردارند اما انتظارات را  برآورده نکرده‌اند.

*مناطق‌آزاد برای کشور امتیازی نداشته است

وی با بیان اینکه تجربه مناطق‌آزاد در ایران بر خلاف کشورهای دیگر امتیازی برای کشور نداشته است، خاطرنشان کرد: این مناطق در دیگر کشورها مثل منطقه آزاد جبل علی در امارات کمک حال اقتصاد ملی آن‌ها بوده است؛ درحالیکه در ایران، این مناطق نه تنها اقتصاد ملی را تقویت نکرده بلکه به تولید و صادرات کشور هم آسیب رسانده‌اند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس علت اصرار بر افزایش مناطق‌آزاد را رانت سنگین عده‌ای ذی‌نفع دانست و گفت: مافیایی در این مناطق شکل گرفته که به دنبال افزایش این مناطق‌ است.

نماینده مردم ایذه و باغملک در ادامه با نامناسب ارزیابی کردن وضیعت ارزی کشور افزود: با توجه به اینکه کشور در شرایط تنگنای ارزی قرار گرفته است، تصویب 8 منطقه‌آزاد و 13منطقه ویژه اقتصادی  پیشنهادی از سوی دولت و  67منطقه ویژه اقتصادی از سوی نمایندگان مجلس به نفع اقتصاد ملی نیست.

*منافع ملی؛ قربانی مطامع شخصی برخی نمایندگان

خادمی با بیان اینکه در روند تصویب لایحه افزایش مناطق آزاد برخی نمایندگان منافع انتخاباتی خود را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند، اظهارداشت: بخشی‌نگر شدن برخی نمایندگان، موجب شده به فکر منافع کشور نباشند.

وی افزود: همچنین اصرار دولت بر تصویب لایحه افزایش مناطق‌آزاد به رای آوری این عده در انتخابات سال آینده کمک شایانی می‌کند.

*مجلس حیاط خلوت دولت شده است

این نماینده مجلس در پایان با انتقاد از جو حاکم بر مجلس برای تصویب لوایح دولتی گفت: به دلیل اینکه مجلس هم اکنون به حیاط خلوت دولت تبدیل شده، امکان رای آوری اینگونه لوایح افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار