کد خبر:۷۰۱۷۲۱

تجهیزات نظامی سنگین ارتش سوریه به سویداء ارسال شد/ استقرار اولین گشتی سازمان ملل در مرز جولان

ارتش سوریه به منظور آغاز عملیات نظامی مبارزه با بقایای داعش در استان سویداء در جنوب سوریه صد‌ها نفر نیرو را به همراه تجهیزات نظامی سنگین به آنجا فرستاد، همزمان اولین گشتی سازمان ملل در مرز با جولان اشغالی مستقر شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه سوری «الوطن» امروز یکشنبه گزارش داد، ارتش سوریه با اعزام تجهیزات نظامی سنگین به دروازه‌های صحرای سویداء نشان داد، عزم خود را برای ریشه کنی تروریست‌های داعش در این منطقه جزم کرده است.

همزمان برخی منابع از آغاز عملیات نظامی ارتش سوریه علیه این گروهک تروریستی خبر داده و می‌گویند، یگان‌هایی از پیاده نظام‌های ارتش سوریه در جستجوی عناصر داعش وارد منطقه «اللجاة» در ریف شمال شرق درعا و مناطق نزدیک به فرودگاه نظامی «خلخله» شدند.

رسانه‌های متعدد گزارش دادند، ارتش سوریه ظرف ۴۸ ساعت آتی آماده عملیات نظامی گسترده علیه بقایای گروهک تروریستی داعش در شرق صحرای سویداء می‌شود.

این منابع افزودند: نقشه عملیاتی ارتش مبتنی بر آغاز حمله‌ای از محور شمال شرقی صحرای سویداء است تا به حضور این گروهک تروریستی در آخرین مواضع استقرار آن در جنوب شرق سوریه پایان داده شده و پاسخ عملیات تروریستی ماه گذشته این گروهک به استان السویداء داده شود.

منابع نظامی سوریه گفتند، ارتش سوریه ضمن جمع آوری واحد‌های بزرگی از نیرو‌های خود حملات هوایی و توپخانه‌ای را به پایگاه‌های تروریستی در عمق صحرای سوریه را آغاز کرده تا مقدمه پیشروی قریب الوقوع نیرو‌های ارتش سوریه در این منطقه باشد.

داعش ۲۵ ژوئیه با حمله به مناطقی از استان سویدا در جنوب سوریه ۲۶۵ تن را کشت، اما وقتی نتوانست در برابر حملات ارتش سوریه مقاومت کند، هنگام عقب نشینی بیش از ۳۰ نفر را از روستای الشبکی در هم‌جواری صحرای سویدا گروگان گرفتند و هنوز ۱۴ زن و ۱۶ کودک را در اختیار دارند.

ارتش سوریه مواضع خود را در طول مرز‌های شرقی استان السویداء در جبهه‌ای به طول یکصد کیلومتر تقویت کرده است تا مانع مجدد عناصر داعش به روستای امن این منطقه شده و خطوط قاچاق را کاملا به روی گروه‌های تروریستی در صحرای سویداء مسدود کند.

از سوی دیگر، یوسف جربوع، یکی از سران قبیله دروزی در سوریه گفت، روسیه با تروریست‌های داعش درباره آزادی ده‌ها زن و کودک دروزی که هفته گذشته در استان سویدا ربوده شدند، مذاکره می‌کند.

داعش به ویژه از دولت دمشق خواسته است عناصر داعش را که در استان درعا در همسایگی سویدا به اسارت درآمده‌اند، آزاد کند.
منابع رسانه‌ای معارض نیز خبر دادند، عملیات نیرو‌های ارتش سوریه در ریف شمال شرق درعا با تعقیب و گریز عناصر داعش در منطقه اللجاة و مناطق نزدیک به فرودگاه نظامی «خلخله» ادامه دارد.

عملیات تعقیب عناصر داعش پس از آن صورت گرفت که این گروهک تروریستی به فرودگاه نظامی خلخله در مرز اداری ریف شمال غربی سویداء با منطقه اللجاة در ریف درعا حمله کرد و همزمان ارتش سوریه پیرامون این منطقه و مناطقی در صحرای السویداء را که محل استقرار عناصر داعش است، هدف حملات هوایی خود قرار داد.

همزمان ارتش سوریه ده‌ها خودرو حامل صد‌ها سرباز، تجهیزات نظامی و مهمات به روستا‌های واقع در خط اول تماس با مناطق تحت سیطره داعش در ریف شرقی السویداء فرستاد.

ادامه عملیات پاکسازی مناطق ریف درعا و القنیطره
نیرو‌های ارتش سوریه و نیرو‌های پشتیبان آن همچنین به عملیات تعقیب عناصر داعش در مناطق صحرایی پیرامون حوض الیرموک در دورترین نقطه ریف جنوب غربی درعا ادامه می‌دهند.

به گفته منابع رسانه‌ای معارض از سحرگاه امروز صدای تیراندازی از مناطق نزدیک به روستای معریه که ارتش سوریه در آنجا در حال تعقیب عناصر داعش است، شنیده می‌شود.

منابع محلی هم در گفتگو با روزنامه الوطن تاکید کردند، یگان‌های مهندسی ارتش با ادامه عملیات فشرده خود در همه محور‌های قنیطره ده‌ها بمب دستی و مین‌های به جای مانده از عناصر مسلح را در مناطقی که اخیرا داعش به آنجا ورود کرده منفجر کردند.

ارتش سوریه ضمن هشدار به شهروندان قنیطره بخصوص در مناطق نزدیکی به خطوط سابق تماس با گروه‌های تروریستی و عناصر مسلح برای رعایت احتیاط عبور و مرور خود در این مناطق تاکید کردند که ظرف روز‌های آتی کار خنثی یا منفجر ساختن مین‌ها و بمب‌های کاشته شده توسط تروریست‌ها پایان می‌یابد.

منابع آگاه به توافق القنیطره هم گفتند، پرونده روستا‌های بریقة و بئر العجم در استان القنیطره هم به زودی بسته می‌شود و افراد مسلح آنجا که از اهالی روستا‌های غوطه غربی دمشق هستند پس از تسویه وضعیت خود این دو روستا را ترک می‌کنند.

استقرار گشتی سازمان ملل در مرز سوریه با فلسطین اشغالی
از سوی دیگر سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد، نیرو‌های حافظ صلح سازمان بین‌الملل برای اولین بار از سال ۲۰۱۴ در پی هماهنگی با روسیه، اسرائیل و سوریه در گذرگاه اصلی بین بلندی‌های جولان سوریه و بخش اشغالی آن شروع به گشت زنی کردند.

«فرحان حق»، سخنگوی سازمان ملل اظهار داشت: گشت زنی در گذرگاه قنیطره بخشی از تلاش‌هایی است که این نیرو‌ها برای بازگشت بیشتر به منطقه آتش‌بس بکار بستند.

گشتی مستقر در گذرگاه قنیطره اولین گشتی از زمان عقب‌نشینی نیرو‌های سازمان ملل از مرکز نظارت بر خط آتش‌بس (آندوف) در سال ۲۰۱۴ بود، در آن سال عناصر مرتبط با القاعده (جبهه النصره) بر این گذرگاه مسلط شدند.

نیرو‌های دولت سوریه با حمایت روسیه طی هفته‌های گذشته مناطق نزدیک به بلندی‌های جولان را پس گرفتند.

سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: همزمان، نیرو‌های سوریه و پلیس نظامی روسیه هم حق گشت زنی در این منطقه را دارند.

رژیم صهیونیستی بیمارستان خود در جولان برای تروریست‌ها را برچید
در همین حال در پی کنترل دولت سوریه بر استان قنیطره و بیرون رانده شدن تروریست‌ها از این منطقه ارتش رژیم صهیونیستی بیمارستان صحرایی خود در جولان اشغالی نزدیک مرز با سوریه را برچید.

رژیم صهیونیستی این بیمارستان صحرایی را در نزدیکی مرز با سوریه دایر کرده بود تا تروریست‌های مجروح در سوریه را درمان کند، اما با فروپاشی اخیر گروه‌های تروریستی در جنوب سوریه بساط آن جمع شده است و این خود گواه رابطه محکم صهیونیست‌ها با گروه‌های تروریستی در سوریه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار