آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۲۳۹۳
سالک در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

تخریب اماکن ورزشی بهانه وزیر برای برگزار نکردن جشن دکتر سلام است/ این مراسم به هر نحوی باید برگزار شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دلیل موجهی برای در اختیار نگذاشتن سالن ورزشی آزادی برای برگزاری طنز دکتر سلام وجود ندارد، اضافه کرد: تخریب اماکن ورزشی بهانه وزارت ورزش است و نمی‌خواهد این برنامه برگزار شود.
تخریب اماکن ورزشی بهانه وزیر برای برگزار نکردن جشن دکتر سلام است/ این مراسم به هر نحوی باید برگزار شود
احمد سالک کاشانی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به تذکر روز گذشته قاضی زاده هاشمی در صحن علنی مجلس در پی ممانعت از برگزاری جشن ۵ سالگی "دکترسلام" گفت: انتقاد منطقی که موجب ارتقاء مسائل کشور شود برای جامعه مفید است و دولت دوازدهم باید این را با تمام وجود درک کند. انتقاد اگر تخریبی باشد مناسب نبوده و ما موافق آن نیستیم لذا انتقاد تعریف شده، منطقی و مستحکم باید صورت بگیرد و دولت پذیرای آن باشد.
وی با بیان اینکه دلیل موجهی برای در اختیار نگذاشتن سالن ورزشی آزادی برای برگزاری برنامه دکتر سلام وجود ندارد، اضافه کرد: تخریب اماکن ورزشی بهانه وزارت ورزش است و نمی‌خواهد این برنامه طنز برگزار شود. فلذا تخریب صندلی و چمن با برگزاری یک برنامه طنز تخریب نمی‌شود.
نماینده مجلس در پایان تاکید داشت: باید از وزیر ورزش پرسید که چرا همایش های انتخابات ریاست جمهوری در اماکن ورزشی برگزار می‌شود و مجوز به آن داده می‌شود، اما به یک برنامه طنز پرطرفدار که منتقد دولت است مجوز داده نمی‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۸
اینطور که بعضی از مجلسی ها وارد عمل شدند، پس باید جشن در استادیوم آزادی خواهد بود.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار