اگر فضای انتقاد نباشد چاپلوسی حاکم می‌شود/ خودشیفتگی، مسئولان را به عقل کل بودن تبدیل می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۴۹۹۷
سعیدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

اگر فضای انتقاد نباشد چاپلوسی حاکم می‌شود/ خودشیفتگی، مسئولان را به عقل کل بودن تبدیل می‌کند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: اگر در کشوری فضای انتقادی وجود نداشته باشد چاپلوسی حاکم می‌شود و باعث خواهد شد مسئولان گمان کنند عقل کل هستند.
محمد اسماعیل سعیدی عضو فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به ممانعت ها بر سر برگزاری جشن سالگی دکتر سلام در ورزشگاه آزادی اظهار داشت طنز دکتر سلام برنامه ارزشمند و جالبی است که در قالب طنز به کم کاری‌ها و کاستی‌های مسئولان پرداخته است.

وی با بیان اینکه دولتی‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی باید از نقد استقبال کنند افزود اگر در کشوری فضای انتقادی وجود نداشته باشد چاپلوسی حاکم می‌شود و این موضوع باعث خواهد شد مسئولان گمان کنند عقل کل هستند و به خودشیفتگی دچار شوند.

سعیدی در پایان خاطرنشان کرد نقد سازنده مسئولان را متوجه عیوب و ضعف‌هایشان میکند و باعث می‌شود به دور از تمجید‌های بیهوده در جهت تغییرات مثبت گام بردارند.
پربازدیدترین آخرین اخبار