کاش میشد وضع و اوضاع معدن بحرآسمان جیرفت را از آقای اسحاق جهانگیری، نماینده اسبق مردم جیرفت در مجلس و معاون اول دولت دوازدهم جویا شد و از ارتباط دستان پشت پرده این معدن با ایشان سوال کرد.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید محمد امیر گنجعلیخانی؛* معدن بحرآسمان حکایت دردناک سودجویی در دل منطقه حفاظت شده است. معدنی که در منطقه حفاظت شده بحر آسمان شروع به فعالیت کرده و طبق گفته کارشناسان، از جان خرس سیاه آسیایی تا آب آینده شهرهای جنوب استانی کرمان را تهدید میکند. معدنی که در دولت احمدی نژاد به بخش خصوصی واگذار شد و اکنون در منطقه حفاظت شده قرار دارد.
معدنی که سال ۹۳، دادستانی جیرفت جلوی فعالیت آن را گرفت، اما دو سه سال بعد دوباره فعالیتش را شروع کرد. معدنی که طبق نامه نگاریهای مسئولین، طی اقداماتی خارج از روال معمول اداری مجوز فعالیتش صادر شد و حتی به بعضی از همان شروط مجوز فعالیتش هم پایبند نماند. معدنی که محیط زیست، وزارت نیرو، سازمان آب منطقه ای، دانشگاه علوم پزشکی، رسانهها و مردم خواستار تعطیلی فعالیت آن هستند، اما مشخص نیست چرا این قضیه، این همه سال کش پیدا کرده است! معدن بحر آسمان، معدنی است که اسیر دستهای پشت پردهست...
از رییس سازمان حفاظت محیط زیست استان کرمان قضیه را جویا شدیم و مطالبه کردیم. در عین تعجب، به جای اینکه ایشان ما را تشویق کند؛ با ناراحتی و تندی ما را خطاب کرد که چرا پیگیر این قضیه هستید؟ چرا دایه عزیزتر از مادر شده اید؟ و به سبک آقای پرزیدنت، روحانی، ما را "از جای خاص تغذیه شونده" نامید. هرچند که بالاخره حرف اش را زد و گفت: بنده مخالف هرگونه فعالیت معدنی در منطقه بحرآسمان هستم! اما تلویحا گفت: کاری از دست من بر نمیآید! بله... حالا چرا کاری از دست ایشان برنمیآید؟
کاش میشد وضع و اوضاع این معدن را از آقای اسحاق جهانگیری، نماینده اسبق مردم جیرفت در مجلس و معاون اول دولت دوازدهم جویا شد و از ارتباط دستان پشت پرده این معدن با ایشان سوال کرد.
سید محمد امیر گنجعلیخانی، دبیر قرارگاه شهید احمدیروشن کرمان
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.