کد خبر:۷۰۲۹۴۲

واشنگتن همکاری نظامی با پاکستان را متوقف کرد

تعلیق پاکستان از برنامه بین‌المللی دولت ترامپ در بخش آموزش‌های نظامی سبب خواهد شد تا سهمیه ۶۶ افسر نظامی پاکستان در این برنامه حذف شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دولت ترامپ اعلام کرد که در تصمیم خود برای کاهش سطح روابط نظامی با پاکستان جدی است و این روند در جهت سیاست واشنگتن برای کاهش تعامل امنیتی پاکستان به دلیل آنچه که ایالات متحده نبود همکاری طرف پاکستانی برای نابودی کامل شبه نظامیان و گروه‌های تروریستی بیان می‌کند، اتخاذ می‌شود.

مقامات آمریکایی تأکید کردند این تصمیم با سرزنش از سوی مسئولان مربوطه دو کشور همراه بوده است.

مسئولان دو کشور نگرانند تصمیم جدید دولت ترامپ تلاش‌های اسلام آباد و واشنگتن برای تقویت اعتماد دوجانبه را تحت تاثیر قرار دهد.

ارتش پاکستان هشدار داده اقدام آتی آمریکا ممکن است نگاه اسلام آباد برای کسب همکاری نظامی و آموزشی را به سمت چین و روسیه متمرکز کند.

تعلیق پاکستان از برنامه بین المللی دولت ترامپ در بخش‌های آموزش نظامی سبب خواهد شد تا سهمیه ۶۶ افسر نظامی پاکستان برای بهره مندی از این برنامه کنار گذاشته شود.

رسانه‌های پاکستانی اعلام کردند با جدی شدن روی کار آمدن دولت جدید پاکستان روابط اسلام آباد و واشنگتن بار دیگر تنش آلود شده و دولت ترامپ تهاجمی دیگر علیه روابط دو کشور انجام داد.

قرار بود امسال ۶۶ افسر ارتش پاکستان برای آموزش نظامی به آمریکا سفر کنند که این برنامه با دستور دولت ترامپ به حالت تعلیق درآمد.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که چندی پیش مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اعتراض به کمک مالی صندوق بین المللی پول به پاکستان گفت: این کمک‌ها صرف پرداخت بدهی به چین می‌شود.

بالا گرفتن تنش بین پاکستان و آمریکا در مدت اخیر در حالی است که ترامپ در نخستین پیام توئیتری خود در سال ۲۰۱۸ میلادی از قطع کمک‌های واشنگتن به اسلام آباد خبر داد و اعلام کرد که واشنگتن در اقدامی احمقانه در طی ۱۵ سال گذشته ۳۳ میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است که این روند ادامه نخواهد یافت.

وی ادامه داد: پاکستان جز دروغ و فریب کاری چیزی تحویل آمریکا نداده و رهبران این کشور ما را احمق فرض کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار