آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۰۹۵

اتحادیه اروپا: عربستان درباره بازداشت فعالان حقوق بشر توضیح دهد

اتحادیه اروپا از حکومت عربستان سعودی خواسته است تا در مورد بازداشت فعالان حقوق زنان در این کشور و اتهامات وارده علیه آن‌ها اطلاعاتی ارائه کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رای‌الیوم، اتحادیه اروپا از عربستان سعودی خواست که درباره بازداشت فعالان حقوق بشر و اتهامات وارده به آن‌ها توضیحاتی ارائه بدهد.

اتحادیه اروپا تأکید کرده است که درباره این بازداشت‌شدگان بایستی تدابیری قانونی اتخاذ شود تا بتوانند از خود دفاع کنند.

عربستان سعودی، در سایه حکومت‌داری «محمد بن‌سلمان» ولیعهد که با رونمایی از «سند ۲۰۳۰» وعده آینده‌ای روشن را داده است، طی چند ماه گذشته شاهد بازداشت موج جدیدی از بازداشت فعالان حقوق زنان است.

بازداشت این فعالان که در بین آن‌ها افرادی خواستار اعطای حق رانندگی به زنان هستند، باعث بروز تنش میان کانادا و عربستان سعودی شده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می‌گوید که با مقام‌های سعودی درباره این ماجرا تماس گرفته است.

سخنگوی «فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد، اتحادیه اروپا به شکل سازنده‌ای، با مقام‌های سعودی برای دریافت توضیحاتی در مورد رخداد‌های مربوط به بازداشت زنان مدافع حقوق بشر در عربستان به‌ویژه درباره اتهامات مطرح‌شده علیه آنها، وارد گفتگو شده است.»

وی افزود: «ما بر اهمیت رابطه‌ای که بین مدافعان حقوق بشر و جامعه مدنی در جریان اصلاحات فعلی در عربستان سعودی وجود دارد و نیز لزوم احترام به قانون در مورد تمامی بازداشت‌های مشابه تاکید کرده‌ایم.»

روز گذشته، موگرینی با «کریستیا فریلند» وزیر خارجه کانادا تلفنی گفتگو کرد. طرفین بر تقویت همکاری‌های‌شان در زمینه حقوق بشر و برخی مسائل دیگر توافق کردند.

طبق این گزارش، عربستان سعودی تاکنون به بیانیه و اظهارات مسئولان اتحادیه اروپا واکنشی نشان داده است. در واقع، ابراز نگرانی کانادا از وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی باعث شد که ریاض با اتخاذ موضعی غیردیپلماتیک، سطح روابط خود با اوتاوا را کاهش دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار